Taknemmelighedsrunden #40

1. Jeg fik i denne uge kontakt til en gammel folkeskoleveninde, som jeg lavede mere eller mindre alt med i 8. og 9. klasse, og det var virkelig hyggeligt og ikke mindst sjovt at se hende igen og opdage, at selvom mange år er gået taler vi nøjagtig på samme måde med hinanden. Og laver de samme dårlige, men virkelig sjove jokes.

2. Det var koldt og trist i tirsdags, så jeg besluttede mig for at give mig selv en pause fra Hovedbibliotekets eksamenssummen og tage i Rundetårn for at glo ud over byen. Jeg har ikke været der i årevis, og fandt til min store overraskelse ud af, at det er i tårnet at Museum of Broken Relationsships holder til, hvilket jeg alting taget i betragtning, fandt yderst passende. Så der gik jeg ind og læste alle historierne, mens guitarsange spillede fra min iPod og følte under gennemgangen af hele udstillingen, at jeg var præcis, hvor jeg skulle være på denne grå tirsdag i København. Og det var virkelig rart. Jeg skrev også i Bekendelsesbogen, så hvis I besøger udstillingen kan I jo prøve, om I kan finde mig i den.

3. Min veninde Anne kom forbi til morgenkaffe i onsdags, og havde taget Politikkens bezzerwizzer med, som vi morede os gevaldigt over ikke rigtigt at kunne finde ud af. Men efterfølgende  blev vi enige om, er vi jo nu simpelthen er blevet så kloge på journalistik, avisbranchen og kulturlivet, noget som vi jo egentlig allerede burde have været. Men never mind that!

4. Det var også onsdag, hvor jeg tog til fællesspisning og Nytårsquiz med tre-kløverveninderne, og selvom vi intet vandt var det både hyggeligt, sjovt og hjertevarmende at se dem igen efter al for lang tid.

5. Torsdag kom Bedsteveninden til aftensmad og sofanus. Need I say more?

6. Og det samme gjorde hun lørdag, hvilket bare cementerer vores efterhånden virkelig kæresteagtige forhold. #hvisbarevivarlesbiske

7. I dag overraskede jeg og den bedste Louises andre dejlige venner hende med et babyshower, og der var intet andet, jeg havde lyst til at bruge min søndag på. Hun er nemlig i sandhed en fantastisk veninde, mor og hustru, som jeg gang på gang bliver stolt af. Og derfor lavede jeg selvfølgelig også min helt egen citronmåne til Stjernen.

9. Og i aften bliver tilbragt hos min kære moder, der har lovet at bespise min bror og jeg. Need I say more?

PS. Det er faktisk lidt utroligt, at jeg egentlig kunne have færdigbrygget en hel baby, i så lang tid har jeg skrevet taknemmeligheder ned. I stedet har jeg dog brugt tiden på at spise kage, drikke mig fuld og kampgrine med mine veninder, og det er vel også noget, der burde tælle for noget. Og noget som jeg senere på ugen vil skrive lidt om i et lidt forsinket indlæg om 2016.

Dag 163, år 2 – En måne til Stjernen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s