Fortællingen om At Lide Af The Januarblues

Igår ringede Drengevennen til mig. Han var blevet bekymret, fordi jeg ikke havde skrevet noget på bloggen siden i søndags. Jeg forsikrede ham dog om, at der ikke var noget galt, at jeg var helt i okay, og at jeg blot havde haft brug for en lille pause fra bloggen og så, at jeg også var lidt ramt af nogle januarblues.

Januarblues. De plejer ikke at komme så tidligt, faktisk kommer de oftest først i februar. Men I kender det sikkert godt. Den der følelse af gråt med gråt og koldt på, når tanken om sommer og lys føles uendelig langt væk og alting er lidt kedeligt og du er lettere opgivende.

Uanset har jeg i hvert fald hele ugen følt mig umådelig lad, ugidelig og en lillebitte smule depri. Jeg er altså på ingen måde ramt af “Nyt år – Nyt liv” gejsten, men mere følelsen af, at jeg ikke ved, hvad der dog skal blive af mig. For det der med at indse, at journalistik måske alligevel ikke er det, jeg skal vie mit liv til har faktisk ikke gjort det nemmere at eksistere. Tværtimod. For selvom jeg godt kender essensen af det, jeg gerne vil er det stadig ret vagt og flyvsk, og føles endnu meget som en dejlig dagdrøm og meget langt fra et rigtigt liv. Hvilket gør, at jeg ikke rigtig kan finde ud af at rykke på noget – hverken journalistikken eller Drømmen. Jeg sidder bare og glor ud i luften på Gossip Girl, og kan nærmest ikke en gang finde ud af at formulere en to-do-liste. (Noget jeg ellers normalt er ekspert i)

Så ja. Det står sgu lidt stille her i Vanløse, og jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal gøre for at få det til at rulle igen. Eller altså, det ved jeg egentlig godt. Jeg skal bare tage hul på de emner, jeg trods alt har fået skrevet ned på min to-do liste, og så stoppe med at flæbe. Og spise chokolade. Og se Gossip Girl. Så kommer det hele nok lidt mere af sig selv.

Så. Det vil jeg gøre i dag. Og nu lover jeg det overfor jer allesammen, så I er velkommen til at spørge, hvordan det er gået med den der liste om et par dage. Og evt. sende mig en ond GIF, hvis jeg svarer undvigende.

God weekend!

img_2793

Dag 160, år 2  –  Blålilla januar 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s