Taknemmelighedsrunden #39

1. Endnu en pige kontaktede mig i denne uge for at fortælle mig om Fodboldfyren, og selvom det var hårdt, var det underligt nok også virkelig hyggeligt at tale med hende. Trashtalk er altid bedre, når man har helt og aldeles fælles referencerammer. 

2. Bedsteveninden kom i starten af ugen endelig hjem fra det mørke Jylland, der hvor nærmest alle mine veninder kommer fra, og valgte at tilbringe den første dag tilbage i København sammen med mig, butikkerne der havde udsalg og en overdådig vegetarbuffet. Og det var akkurat lige præcis det, jeg havde brug for. 

3. Drengevennen fik endelig nosset sig sammen til at arrangere et møde mellem mig og hans kæreste, en han har haft i snart to år, men som jeg alligevel ikke havde mødt endnu. Og det var virkelig hyggeligt, sjovt og meget voksent sådan at mødes til drinks alle tre. 

4. Hvis der er nogen, der er gode til at udtænke mere eller mindre hypotetiske hævnplaner, så er det min veninde Michala, der i torsdags gav kaffe og småkager og samtidig kom med virkelig mange og gode forslag. Jeg er dog, selvom det er sjovt at udtænke onde planer, mere eller mindre kommet frem til, at den bedste hævn nok egentlig bare er, at være helt og aldeles ligeglad og ikke mindst lykkelig uden ham. Så det arbejder jeg på. Og så er det bare en bonus, at min bog, som jeg skriver for at arbejde mig igennem alt det her, sandsynligvis vil gøre nas et helt andet sted end hos mig, når den bliver udgivet.

5. Jeg er ret god til bowling, af grunde jeg ikke helt forstår, og derfor var det en sand fornøjelse at være ude og gøre netop det med tre af de dejligste veninder. Også selvom det faktisk endte med, at jeg kom på anden pladsen. Heldigvis stod den efterfølgende på pizza og rødvin hos mig, samt Tina Dickowsange sunget i kor. Jeg har ikke rigtig nogle nytårsforsætter i år, men hvis jeg skulle have et, skulle det være at sørge for flere af sådanne aftener. 

6. Don Draper kom forbi i fredags, og havde mod alle nye regler taget vin med. Og det var en ganske glimrende og lækker en af slagsen at slutte årets næstsidste dag af med. #høhø 

7. Nytårsaften blev et brag af et konfettirør. Veninder, sjove mænd, lækker mad, champagne i stride strømme og grimme dansemoves fyldte aftenen ud. Og da jeg lidt over midnat stod på Bedstevenindens altan og kiggede på fyrværkeriet, mens dejlige veninde Anne lagde armen omkring mig, følte jeg mig helt og aldeles sikker på, at 2017 bliver endnu mere fyldt med kærlighed end 2016 har været. Og det har, på trods af alt, været proppet med love. 

8. Og i dag, 1. januar er blevet tilbragt på Bedstevenindens sofa med et orgie af mad og hårnus. Og som om det ikke var nok hygge, skal vi lige om lidt hjem til min kære moder og papfar og spise chili con carne og se Arvingerne. Det bliver godt. 

Tak for i år, kære læsere. Jeg håber, I har haft et fortryllende nytår. Everything is love. 

Dag 155, år 2. Nytårslove

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s