Taknemmelighedsrunden #37 og #38

Kære læsere, først og fremmest glædelig jul! Jeg håber, I allesammen havde en dejlig aften igår, og at I i dag har lavet lige præcis det, I havde allermest lyst til.
Sidste søndag havde jeg lidt travlt, (læs her, hvis du ikke aner hvorfor) og fik derfor ikke plads på bloggen til en Taknemmelighedsrunde. Derfor er denne søndags runde fyldt med taknemmeligheder fra både uge 37 og 38.

1. Min dejlige veninde Anne inviterede mig sidste mandag til Third Ear og Politikens Radiobiograf i Helligåndskirken for at lytte til det sidste afsnit af Kvinden med den tunge kuffert, og det var fantastisk! Specielt fordi jeg lå midt på kirkegulvet med hovedet på Annes lår og blev nusset lidt i håret. #venindenusftw

2. Sidste onsdag kom min søde kusine, hendes fine lillebitte søn og min faster på besøg fra Oslo. Og de havde julegaver med. Julegaver, som jeg nu godt kan afsløre blandt andet var noget af den der brune norske ost, som jeg elsker ret så højt.

3. Sidste fredag nåede jeg både at spise æbleskiver og drikke varm kakao med førnævnte dejlige Anne, og se Bridget Jones’ Baby med min mor i biffen. En film der var hysterisk morsom, og som kun blev sjovere da min mor så McDreamy første gang og udbrød; Jamen altså, den mand er jo VANVITTIG lækker! #mormedpånoderne

4. Sidste lørdag var fyldt med familie, venne – og venindekærlighed. Først det årlige julebesøg på kirkegården for at lægge kranse på alle mændende i vores families grave efterfulgt af det obligatoriske cafebesøg, hvor alle på den ene eller anden anden måde så fint bliver husket, dernæst endnu flere æbleskiver med Drengevennen og til sidst fest med Bedsteveninden i søde Linneas kollektiv. En fest, der mindede umiskendeligt meget om de allerbedste højskolefester.

5. Og ja, så kom vi frem til sidste søndag. En dag som var helt og aldeles overordnet god. En dag, hvor jeg endelig fik sagt fra. En dag, hvor Bedsteveninden tog mig i hånden og med sine stærke crossfitarme fik båret resten af Fodboldfyrens ting ud af kælderrummet og ud på gaden. En dag, hvor jeg for alvor mærkede, hvor tæt hun og jeg hører sammen, og hvor meget hun betyder for mig. En dag, hvor jeg følte mig stærkere end jeg nogensinde har følt mig før. En dag, hvor jeg endelig fandt ud af, at det ikke er mig, der er den skøre.

6. I tirsdags tog jeg hjem til den dejligste Louise for at spise morgenmad, tale ud, lave konfekt og føle mig endnu mere venindeelsket. #detvarrart

7. Onsdag tog jeg til TV-quiz i Absalon, og selvom mit hold absolut intet vandt, blev jeg alligevel bekræftet i, at jeg fandme kender mine serier. Godt.

8. Fredag spiste jeg endnu flere æbleskiver, denne gang med dejlige Rikke, og senere julehyggede jeg med min mor, bror og papfar over lammekølle, konfekt og filmen It’s a Wonderful life. Pænt god lillejuledag- og aften.

9. Og igår var det jo juleaften. Og den var virkelig god, blev tilbragt med små søde kusiner, en ligeså sød og spilopmageragtig fætter, en tante, en onkel, en mor, en bror, en papfar og en mormor. Og der var gaver. Masser af gaver. Gode gaver. Den bedste var dog helt klart en tur til Amsterdam med min dejligeste lillebror. Jeg er stadig helt på månen over det.

10. Og i dag, fordi vi jo slet ikke havde fået nok julemad, tog vi på besøg hos min lillebrors skønne kæreste og hendes familie og blev stopfodret igen. Og det var rart. Og hjemligt. Og rimelig meget pisse hyggeligt. Også selvom min banana cream pie faldt på gulvet. #shithappens

11. Og så til sidst –  Både i sidste uge og i denne uge har jeg talt med og hørt på mennesker, der har kendt eller stadig kender fodboldfyren. Og jeg er så ovenud taknemmelig for, at de har valgt at tage kontakt til mig og fortælle mig endnu flere sandheder. Det har betydet enormt meget for min tro på, at det på ingen måde er mig, der har gjort noget galt eller er forkert, og selvom det til tider har været hårdt at lytte, har det været det hele værd. Tak.

Dag 142, år 2 – Fuck-ud-af-mit-liv-looket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s