Taknemmelighedsrunden #36

1. Jeg har opdaget den mega seje og virkelig, virkelig gode og spændende podcast Kvinden med den tunge kuffert, som Third Ear har lavet i samarbejde med Politiken, og den er så spændende, at jeg kom til at høre alle tilgængelige afsnit på en dag. Ups.

2. Apropos podcast, så inviterede min seje radioveninde mig til radiobiograf hos Radio Contact, og jeg elskede det. Hvis I stadig ikke har prøvet at tage i radiobiograf, så få det gjort! Der er er noget ganske særlig over at sidde i mørket og bare lytte. Til fede historier vel og mærke.

3. Jeg kom til at drikke mig virkelig fuld og være ude til kl. 3 om natten på en hverdag i denne uge, og det var virkelig sjovt, selvom den næste dag, hvor der skulle arbejdes, jobmingles og senere leges værtinde var knap så sjov.

4. Selvom jeg havde tømmermænd var værtindelegen dog ganske underholdende. Jeg holdt nemlig ostefest for alle mine venner, og det var virkelig lækkert, virkelig sjovt og dejligt at se alle dem, jeg holder af samlet om det samme skæve plankebord. Og så var der jo det der ost.

5. Jeg har by the way stadig helt vildt meget ost i mit køleskab. Pænt sweet.

6. Jeg tror, jeg gjorde det ret godt til det der jobmingling, og sidder derfor med krydsede fingre for tiden. I må også gerne krydse jeres.

7. Bedsteveninden og jeg er gået all in på at være hinandens kærester, da vi har indset, at vi jo alligevel nærmest laver alt det kærester laver sammen, undtagen det med at bolle med hinanden. Og derfor tog vi hinanden under armen og tog hjem for at spise middag hos min mor og papfar igår. Og det var virkelig hyggeligt.

8. I dag holdt min mor det årlige jule-familietamtam, og der var kage, søde fætre og kusiner, julelys og masser af grin. Akkurat ligesom jeg kan lide det.

Dag 134, år 2 – Julelys

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s