Du Ved Hun Er En Kælling Når 

Jeg havde stor, stor succes med listen Du Ved Han Er En Douche Når, men der var også flere, der ønskede, for ligestillingens skyld, at jeg vendte den om. Så nu, efter flere måneders empiriindsamling, har jeg endelig listen klar. Enjoy!

Her kommer; Du Ved Hun Er En Kælling Når

– Din eks kommer forbi til kaffe, og udbryder både pludseligt og en anelse umotiveret, at hun simpelhen er SÅ træt. Og som det normale og samtalende mennesker du er, spørger du selvfølgelig, hvordan det dog kan være, hvortil hun svarer; “Nårh, jamen jeg har simpelthen bare knaldet så meget hele natten.”

– Du spørger din eks, som for en måned siden forlod dig efter 4,5 år, om hun har tid til at mødes, da du har et brev, du gerne vil give hende. Det har hun ikke, siger hun – hun har nemlig mødt en anden, og nu orker hun simpelthen ikke at høre mere på dig.

– Du giver din kæreste en 24 karat guldhalskæde og et gavekort på 500 kroner til et storcenter i studentergave, og sender hende derefter afsted på Roskilde Festivalen. Da hun kommer hjem, fortæller hun dig, at hun har knaldet med en anden. Og som om et ikke var nok, opdager du senere, at hun brugte hele gavekortet på et outfit til den date, hun senere tog på med ham, hun var dig utro med.

– Du bliver dumpet af en pige, som du har været head-over-heels over i et par måneder, og forsøger i første omgang at forblive venner med hende. Lige indtil du opdager, at hun helt overlagt har knaldet din medpraktikant. Din eneste fucking medpraktikant. Og som du udtrykkeligt havde bedt hende om at lade være.

– Du dater en meget yngre pige i noget tid, og du bliver ret så vild med hende. Lige indtil den aften, I skal mødes på en bar og du ser hende sidde og snave med en anden, meget ældre mand. Hendes forsøg på at redde situationen; “Heeeeej, øh det her er Thomas. Vi har øh, gået i i gymnasiet sammen.”

– Du sms’er med en pige, og det er tydeligt, at I begge to gerne vil noget mere. Lige indtil du spørger hende, hvad hun skal lave i weekenden og hun svarer; “Jeg skal ses med min eks. Glæder mig sgu til at få noget soldaterpik i aften”. En ytring som hun efterfølgende slet ikke forstår lidt har ødelagt din lyst til at fortsætte med at sms’e.

– Din eks, som du stadig ser ret meget, ringer til dig fra Roskildefestivalen under det påskud at ville høre, hvordan du har det. Og da du høfligt spørger hende, om hun har haft det sjovt, siger hun ja. Hun har nemlig lige knaldet med en anden. På den luftmadras, du hjalp hende med at pakke ned to dage forinden.

– Du er hjemme hos en pige, du har set et par gange, da hun lige pludselig bliver ringet op på Skype. Det er hendes ekskæreste, fortæller hun, og går derefter fluks i gang med at dyrke det cybersex, hun åbenbart har lovet ham. Du står stadig i rummet, da hun hiver blusen af, og begynder at gramse på sine bryster. Og da han hiver pikken frem.

3 comments

 1. Pingback: Du Ved Han Er En Douche Når #2  | Mit Uperfekte År
 2. Julia M. K. · april 16, 2017

  – Du sms’er med en pige, og det er tydeligt, at I begge to gerne vil noget mere. Lige indtil du spørger hende, hvad hun skal lave i weekenden og hun svarer; “Jeg skal ses med min eks. Glæder mig sgu til at få noget soldaterpik i aften”. En ytring som hun efterfølgende slet ikke forstår lidt har ødelagt din lyst til at fortsætte med at sms’e

  Tænk at kalde hende her kælling… Pigen har jo tydeligvis ikke ville noget mere? Men ja, fuck hende for at tro, at hun havde en ven. Kvinder er jo som bekendt maskiner man kan komme venlighed i, til der falder sex ud. Utroligt at hun ikke kunne regne ud, at fyren hers venlighed naturligvis skulle betales tilbage i naturalier 😦

  • Amalie Frøkjær-Rubbås · april 16, 2017

   Da det jo er en historie, som jeg kender til personligt, kan jeg fortælle dig, at pigen her allerede havde villet mere og også gerne ville mere efterfølgende. Og i den forbindelse synes jeg, det er en meget mærkelig ting at sige til en fyr, som man har noget kørende med. På intet tidspunkt i dette indlæg eller i mine andre indlæg, har jeg sagt, at kvinder bare er “maskiner, man kan komme venlighed i til, der falder sex ud”, for selvfølgelig mener jeg ikke det. Men ligesom jeg mener, at alle fyre bør opføre sig ordentligt over for de kvinder, de kender, bør kvinder gøre det samme. Og at sige til en fyr, du har noget kørende med, at du glæder dig til at knalde en anden, er ikke at opføre sig ordenligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s