Taknemmelighedsrunden #34

1. Jeg fik endelig taget mig sammen til at få sagt til min lillebror, at jeg savnede ham og ville ønske at vi sås lidt mere, og fik til min store glæde det sødeste og rareste svar tilbage.

2. Jeg har i denne uge været tilbage på coachskolebænken for allersidste gang, og det har været absolut fantastisk, og jeg er oprigtigt ked af, at det er slut og at jeg skal sige farvel til mine medstuderende og mine seje undervisere. #savnmedsavnpå

3. Det var også til coachundervisningen, at jeg fandt ud af, at jeg skal noget, jeg slet ikke havde troet at jeg skulle. Og det var og er sgu ret vildt. #vildtmedvildtpå

4. Jeg er blevet bedt om at sende en prisliste til en, jeg har freelancet for, og som gerne vil blive ved med at bruge mig fordi hun synes, jeg skriver så godt. #stoltmedstoltpå

5. I denne uges Femina kan man læse artikel skrevet af mig, hvis altså man kan finde et eksemplar. Alle mine veninder og familiemedlemmer har eventuelt været rimelig meget ude at hamstre, så hvis de ikke har flere, er det derfor. Men altså, den er også god, og handler om at have et unormalt forhold til mad, og hvordan man kan komme ud af det. Derudover er der også nogle ret så gode billeder af mig i den. Såeh, smut lige ned i kiosken, ikk?

6. En af mine medstuderende på coachinguddannelsen vil gerne lave noget mega awesome coachingarbejde sammen med mig, og jeg er meget beæret og vildt spændt over alt det vi skal nu. #glædemedglædepå

7. Til min skriftlige coachingeksamen i denne uge fik jeg 39 ud af 40 rigtige svar. Og altså, det synes jeg sgu er meget godt gået. #blærmedblærpå

8. Jeg var til madworkshop med Mejeriforeningen og Mad+Medier i torsdags, og som om sjove foredrag, lækker mad og flotte goodiebags ikke var nok, mødte jeg også en komplet fremmed og vildt sød pige, der læser min blog og har gjort det længe. Det var sgu ret vildt, og jeg følte mig både helt sej og meget beæret.

10. I fredags så jeg alle de nye fire afsnit af Gilmore Girls sammen med Drengevennen, mens vi spiste Dominos og uanede mængder slik. Og pandekager. Og chips. Fuldstændig i Lorelais og Rorys ånd. #hyggemedhyggepå

11. I lørdags var jeg til mundtlig coachingeksamen og bestod! Så nu er jeg coach. Sådan for reals. Og det blev selvfølgelig fejret om aftenen til et brag af en coachfest fyldt med interne, og dårlige coachjokes. Og vin. Masser af vin.

12. I dag ringede Bedsteveninden til mig og råbte, at jeg skulle kigge ud af vinduet. Det var jo nemlig solskin, og derfor havde den Vesterhavssavnende jyde besluttet, at vi skulle gå tur i Amager Strandpark. Så det gjorde vi. Og derefter drak vi te, spiste kage og spillede kalaha. Alle søndage burde være sådan der. #kærlighedmedkærlighedpå

Dag 118, år 2 – Model i Femina. Eller noget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s