Fortællingen om Måske At Have Fundet En Ny Karriere #3

Igår var der en anden virkelig god veninde, der skrev at hun altså også havde gennemskuet mig. Så det er jo fedt. Jeg er totalt blind, når det kommer til mig selv nogle gange. Men altså, det er de fleste nok. I hvert fald på nogen punkter. Uanset er jeg bare glad for al den kærlighed folk har sendt min vej, siden jeg løftede sløret, også selvom min vej stadig ikke er helt og fuldstændig defineret og allerede anlagt som en fin motorvejsstrækning. Tror forresten heller ikke min karriere skal være som en motorvej (hader motorvejskørsel), men mere en fin lille grussti, hvor det knaser under fødderne, når man går på den.

Men jeg har selvfølgelig ideer. Og jeg har allerede lagt en spæd plan med en af mine medstuderende fra coachuddannelsen om, at vi skal noget meget spændende i januar. For igår blev vi nemlig, sammen med resten af vores hold, færdige som coaches. Rimelig sweet.

Jeg kommer selvfølgelig ikke til at droppe journalistikken. For selvom det oftest ikke er der, jeg leger allermest, så sker det dog til tider. Jeg håber at kunne kombinere det hele. Coaching med workshops, bogskrivning og foredrag blandet med artikler, interviews og en lille/stor drøm om også at få lov at lave radio. Og så må vi se, hvordan det går. Jeg er i hvert fald åben og ikke mindst spændt. Og jeg tror på, at det nok skal komme til at ske. At jeg med mig selv i fronten vil kunne gøre en forskel. Få folk til at tænke. Og få dem til at mærke efter. Forstå.

Det vigtigste i alt det her, er at jeg har sagt det højt. Og at jeg, ligemeget hvad mine journalistkollegaer tænker, holder fast i at man sagtens kan være begge ting. At det ene ikke gør mig mindre det andet. Men vigtigst af alt, at det jeg vil og gør ikke er fjollet. Det er ikke cheesy, det er ikke mindre vigtigt og det er ikke noget, jeg på nogen måde skal undskylde for. Og at Svend Brinkman virkelig bare kan fucke af helvedes til.

Dag 120/365, år 2 – Nyudklækkede coaches

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s