Taknemmelighedsrunden #33

1. Jeg har nu fået genset alle 7 sæsoner af Gilmore Girls, hvilket passer perfekt med at der i dag kun er en uge til, at jeg skal se de fire nye afsnit sammen med Drengevennen. Det bliver fucking episk.

2. Jeg passede mine tre grandkusiner i denne uge, og de er simpelthen så søde, og har for alvor gjort min tro på, at børn over fem år ikke rigtig er noget for mig, til skamme. Derudover må I altså virkelig undskylde mine snaps fra i tirsdags. “Sjov-Børnepasning-på-Snapchat” tog vist lige lidt overhånd. (Find mig under B-mennesket, hvis du orker)

3. Men altså, på den anden side, så får jeg virkelig udlevet min hang til at lave sjove stemmer for tiden. Både sammen med grandkusinerne og bare sådan generelt på snapchat. #hjortefilteretftw

4. I onsdags mødtes jeg helt spontant med min søde veninde Anne til et glas 5 o’clock wine og lidt let aftensmad, og der midt på Værnedamsvej, mens regnen silede ned udenfor og vi sladrede og sladrede, blev vi enige om, at der er alt for lidt af sådan noget i vores liv, og vi derfor nu vil forsøge at være spontane vindrikkere lidt oftere.

5. Torsdag var jeg til Mælkefest for VoksneBlume, hvor jeg fik fancy mælkecocktails, budding, vafler med stegt flæsk-rilette og persillesovs, rumtoddys og meget mere. Lad os bare sige, at jeg kørte stopmæt, lidt tipsy og fuld af inspiration hjem på cyklen.

6. Fredag tog jeg Drengevennen under armen for at spise bøfsandwich på Grisen, og derefter se Fantastic Beasts and Where To Find Them i biffen, og vi sad ofte og klappede i vores klistrede bland-selv-slik-hænder af begejstring over endelig at få lidt mere tid i Harry Potterverdenen.

7. Igår spiste jeg sammen med tre-kløver-veninderne, hvor den stod på risotto, hjemmelavet gammeldags æblekage, virkelig meget vin og virkelig mange grin.

8. Senere kommer Bedsteveninden forbi til suppe, bacon og hårnus, og jeg glæder mig som et lille barn.

9. Og indtil hun kommer tror jeg, at jeg vil fordybe mig lidt i bogen på billedet og en karamel eller 15. God søndag allesammen!

Dag 114, år 2 – Søndage

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s