Taknemmelighedsrunden #32

1. I mandags lavede jeg rødbedetærte til min søde HF-veninde, Katrine som jeg ser alt for sjældent, og det var virkelig hyggeligt. Og rødbedetærten var virkelig god.

2. Tirsdag taler vi ikke om. #fucktrump

3. Onsdag kom min dejlige mor forbi til kaffe og småkager, og det fik mig til at huske, hvor meget jeg holder af også at få besøg af hende, og ikke kun komme “hjem” for at se hende.

4. Torsdag var jeg til fancy workshop om mælk med Mejeriforeningen og en masse spændende madmennesker, og det var virkelig sjovt. Og selvom workshoppen hovedsageligt handlede om at smage på 24 forskellige slags mælk, hvor af ingen af dem var laktosefri, så var det stadig helt vildt spændende. Og ikke mindst lækkert. Specielt den meget fancy middag, som vi allesammen spiste bagefter.

5. Fredag var jeg til min papfars mors 90-års fødselsdag, hvor jeg det meste af tiden hang ud med min lillebror og hans kæreste og talte om Tinderdates. En snak, der gjorde mig helt blød om hjertet, fordi min lillebror ikke var imponeret over nogle af dem, der blev vist frem på skærmen. Det er sgu lidt sødt.

6. Fredag havde jeg også min dejlige veninde, Louise til middag og det var skønt at have hende helt for mig selv, så vi helt uforstyrret kunne få sladret igennem. Og spise panna cotta.

7. Lørdag kom bedsteveninden så til middag (restemiddag) og tog mig derefter med til fest. Og selvom festdelen af aftenen på ingen måde var særlig imponerende, blev vi begge to enige om, at det havde været en fantastisk aften, fordi vi havde tilbragt den i hinandens selskab.

Dag 106, år 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s