Taknemmelighedsrunden #31

1. Jeg varmer op til de nye afsnit af Gilmore Girls, der kommer i slutningen af november, og har i denne uge simpelthen set så mange af de gamle afsnit, at jeg hvert eneste stille øjeblik nynner lalalalala – Gilmore style. Derudover har jeg også brugt meget tid på at dåne over Jess (Team Jess!) og hans læderjakke, samt skulende blik. Savle, savle.

2. Jeg har også brug ret meget tid på at ideudvikle nye artikler og finde nye magasiner, der muligvis kunne tænke sig de der ideer lavet om til artikler = føler mig meget produktiv.

3. Har i denne uge også følt mig ekstra meget freelanceagtig, især i tirsdags, hvor jeg cyklede fra det ene møde til det andet. Og jo, et af dem var frokost med min veninde, hvor vi lidt for højt i Paludans Bogcafe kom til at sidde og snakke om, hvad der egentlig gør en dildo god. Men altså, resten var sådan noget arbejdsnoget.

4. For tiden er min aversion mod Tinder også blevet lidt mindre. Det har muligvis noget at gøre med, at det faktisk lykkedes mig at have en meget underholdende og hyggelig date, noget der i min Tinderhistorik sker yderst sjældent.

5. Ovenpå al den regn, der de sidste par dage har ødelagt mit hår og mit humør, forsøger jeg at være taknemmelig for alle de mange smukke solskinsdage, der faktisk også har været en del af denne uge. Også selvom det er lidt svært, når mit hår lige pludselig ligner Ronja Røverdatters.

5. Min ostelykkede nåede sit absolut højeste, da jeg igår var til Ostefestival hos Slowfood Copenhagen. Jeg gik derfra virkelig mæt, glad og fuldt af vin og ost. Og med en let ostekvalme, som fik mig til at tænke, at der nok ville gå et lille stykke tid, før jeg ville dykke ned i den lagrede spise igen.

6. I morges spiste jeg tre ostemadder. Og det var stadigvæk lækkert.

7. Og i eftermiddags tilbragte jeg kvalitetstid med bedsteveninden, der også er stor fan af ost, og som derfor lavede risotto til os med ekstra ost. Så vi kan vist konkludere, at de der ostepauser ikke behøver at være længere end en 12 timer plus minus. Mest minus.

Dag 95, efterårssol ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s