De Nu Helt Igennem Officielle Tinderregler

1. Den der matcher sidst, skriver først.

2. Det er ikke tilladt at have billeder, hvor du står tæt op af en person af det andet køn. Også selvom det bare er din søster.

3. Hvis det ikke er dit barn, skal det fucke ud af din profil.

4. Faktisk skal man holde op med at putte børn ind på sin Tinderprofil, ligegyldigt om det er dine egne eller andres. Lad nu de små forsnottede rollinger blive i dit eget album på din egen telefon.

5.  Først efter 24 timer er det nødvendigt at skrive “Undskyld for det sene svar”. Før det fortsætter man bare samtalen, hvor den anden slap den.

6. Du skal have mindst tre billeder af dig selv fra forskellige situationer = Det går ikke, at du bare har taget fem selfies fra den samme vinkel op ad den samme hvide væg.

7. Hvis du er et menneske med en uddannelse, som leder efter et andet menneske med en uddannelse, skal du ikke lægge billeder op af dig selv i bar overkrop eller bikini. Medmindre det et aldeles relevant-for-din-personlige-historie-strandbillede.

8. Man må under ingen omstændigheder starte samtalen ud med intet andet end “Hey”.

9. Man stiller ikke krav i sin Tinderprofil. Du må være lige så kræsen, du vil, når du swiper og skriver, men sætninger som “Du SKAL elske crossfit” eller “Jeg dater ikke folk, der er under 1.60 og højere end 1.85” er forbudt. Og irriterende.

10. Man må heller ikke være passiv-agressiv. Det er fint, at du skriver, hvor høj du er, men lad være med at afslutte informationen med “Hvis det betyder noget”. Det gør det helt åbenlyst for dig, siden du skriver det, og det skriger af mindreværdskomplekser. Derudover giver sætninger som “Gider ikke være den, der altid skriver først”,  heller ikke nogen lyst til at være den, der skriver først.

11. Billeder taget af dig selv liggende i din seng med armen under hovedet og et forsøg på sex i øjnene, er også forbudt.

12. Medmindre dit match og dig kun har skrevet lumre ting til hinanden, så lad være med at foreslå vin hos dig, når hun spørger, hvad I skal finde på, på jeres kommende date.

13. Show it, dont tell it = Lad være med at skriv; Sjov, sød, klog. Vis at du er det, og så skal din date nok fortælle dig det, hvis du i virkeligheden bare er et røvhul/kælling.

14. Man må under ingen omstændigheder lyve om sin højde, hvis man bliver spurgt.

15. Man bør generelt lade være med at spørge om mål. Vægt, højde, penis- og bryststørrelse. Bare glo på personen, når I mødes.

16. Man må ikke stå i mærkelige positioner, så man på den måde kan vise sin tatovering frem i et forsøg på at virke cool og unik. Vi er ligeglade med dit “Carpe Diem” eller din drage.

17. Man må gerne skrive dirty på Tinder, men man må ikke droppe Goddag og gå direkte til spørgsmål om seksuelle præferencer. Der er ingen, INGEN, der tænder på at blive spurgt om de godt kan lide rim jobs som det første. I.N.G.E.N.

18. Man må ghoste alt det man vil, hvis man ikke har mødt den man skriver med før. Men så snart et møde/en date/et knald/whatever har fundet sted, skal man være mand eller kvinde nok til at svare på eventuelle beskeder. Ellers er man en lort.

Dag 96, år 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s