Taknemmelighedsrunden #30

1. I denne uge fik jeg minglet mig til en kaffeaftale med den seje Marie Holm, som gav mig en masse tips til, hvordan man som madjournalist kan få noget for hånden og penge i den. Det var rimelig nice.

2. Derudover fik jeg også talt med en masse andre seje kvinder til artikel, jeg skriver til Femina, blandt andet mega dygtige Julia Lahme og superseje Trine aka Lortemor.

3. Det var også i denne uge, at jeg opdagede glæden ved en spontan tirsdags-eftermiddagsøl, som jeg delte med min veninde Sara på et tilrøget værtshus på Nørrebro. Det var også rimelig nice.

4. Min besti, som normalt møder kl. 4 om morgenen for at rocke den inde på Radio 24/7, skulle først møde til normal-menneske-tid i onsdags, og inviterede mig derfor på aftensmad tirsdag aften. Og det var simpelthen så dejligt at se hende på et sådan et helt igennem normalt tidspunkt. Og generelt også bare sådan at se hende. Og få suppe.

5. Efter en, hvad der føltes som meget doven dag, hvor jeg ikke var kommet ud af mit nattøj og havde overspringshandlet min feminaartikel til døde, kom den søde Linnea forbi til the og træstammer og mindede mig om, at jeg jo faktisk havde nået en hel del i de tre dage, som ugen på det tidspunkt havde varet. Og det var også rimelig nice.

6. I torsdags fejrede min dejlige, og næsten eneste drengeven, Casper og jeg, at vi dette efterår har kendt hinanden i hele 10 år. Det gjorde vi ved at tage på Carlsberg og drikke øl, og klappe heste, mens vi snakkede om, hvor unge vi dog var den gang, og var gamle og travle vi lige pludselig er blevet. Dog heldigvis ikke så travle, at vi ikke allerede har sat tid af til at se de nye Gilmore Girls afsnit, når de kommer til november. Og da jeg cyklede hjem igen med efterårssolen i ryggen og maven (og blæren) fyldt med øl, blev jeg helt varm om hjertet over, at jeg har lige præcis ham som ven.

7. I fredags mødtes jeg igen med hende den søde Linnea der tog mig med til kollektivfest, hvor jeg både overså et nøgenløb og blev vidne til, hvordan man på ordentlig maner tager shots via et såkaldt shotbræt. Det var ganske underholdende.

8. I dag fik jeg besøg af min søde veninde Rikke, der kom for at drikke kaffe og spise mine cookies, og som derudover var behjælpelig, da jeg forsøgte at kategorisere fyre på Tinder. Tak for det.

9. Og som om det ikke var nok, tog jeg efter kaffen og cookies på besøg hos min mormor sammen med min mor, bror og min brors kæreste for at spise mere kage, hjælpe med at rydde op i hendes kælderrum, (hvor jeg fandt min fantastiske lysrøde barndomskuffert + noget meget underholdende 50’er kommunismepropaganda) og derefter afslutte aftenen med at spise indisk med hele bundet. Det var også ret så rimelig rart.

Dag 90, år 2 – 10 års vennedag ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s