Taknemmelighedsrunden #29

1. Som I kan læse her, har det ikke været den mest fantastiske uge i mit liv, men der har dog været ting at være taknemmelig for alligevel. Fx middag hos min søde veninde Anne, der til min store overraskelse lavede pasta med kødsovs til mig i mandags. (Anne laver oftest bare havregryn, så det var et stort step up, det her)

2. Tirsdag inviterede min søde mor mig på frokost, og det mindede mig om, hvor dejlig en mor jeg har. Også selvom den første sætning efter “Hej, min skat” var;
“Er du sikker på, at din nye frakke ikke er for lille til, at du kan have en trøje indenunder?”

3. Onsdag kom min anden veninde Anne på besøg, og hun havde taget den eneste mørke chokolade, som jeg rent faktisk nyder at spise, med. #saltkaramelftw

4. Torsdag var jeg inviteret til min søde veninde, Linneas fødselsdag, hvor den stod på fondue og 3 liter vin. En fantastisk kombination jeg for evigt vil være taknemmelig for at have opdaget.

5. Det var også torsdag, hvor min dejlige og seje veninde Louise skrev et blogindlæg, hvor hun takkede mig for at have sendt hende blomster på hendes fødselsdag. Tænk sådan at blive sat pris på i al offentlighed, det kan jeg sgu faktisk ret godt lide.

6. Fredag lå jeg og snottede, hakkede, hostede og nøs som var jeg med i en konkurrence om Verdens Værste Forkølelse. Heldigvis havde jeg både selskab af Verdens Længste Kat og min veninde Sofie, som kom til nachos med ost og Gilmore Girls. Det var rart.

7. Lørdag tog jeg til endnu en fødselsdag, denne gang hos min seje veninde Rikke, der havde bagt tre slags kager og to forskellige slags chokoladekugler, for ikke at tale om den lækre chili con carne hun også satte på bordet senere på aftenen. Madøret –  og ikke mindst – venindeelskeren- Amalie, var glad igår.

8. Og som om jeg ikke havde fået nok mad, skal jeg hjem til min elskede lillebror og spise tærte i aften. Men først tror jeg lige, at jeg skal ud i efterårsvejret en tur.  #hvemsagdelykke

Dag 62, år 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s