Taknemmelighedsrunden #28

1. Jeg har lavet mad hele to gange i denne uge, og det synes jeg bør fejres! Ikke fordi det var af gourmetagtige dimensioner, men fordi maden de dage, hvor det blot er mig, der indtager aftensmad på matriklen i Vanløse, oftest blot består af alt for meget rugbrød, alt for mange æg og alt for mange pinlige forårsruller fra frost. #hvemsagdemadjournalist 

2. Og udover mad har jeg sgu også bagt kage. En kage, som gjorde ret mange mennesker glade, inklusiv mig selv. 

3. I denne uge har jeg haft besøg af intet mindre end tre veninder, og jeg bliver sgu så glad, når folk har lyst til at besøge mig. Specielt når jeg har en kage i køleskabet, som jeg på ingen tænkelig måde selv ville kunne få til at forsvinde. #hvemsagdetungkage 

4. Jeg har dog ikke kun været heldig at få besøg, jeg har været heldig at måtte komme på besøg. Hos min veninde i Odense. Og hendes nuttede søn. Og så derefter hos øhm ham der, jeg aldrig fortryder med. 

5. Og som det ikke var besøg nok, er jeg pt. på vej hjem til bedsteveninden, som har lovet at bestille pizza og høre på alt min sladder og derefter lade mig høre på al hendes. Det bliver godt.

6. Og sidst, men ikke mindst var det sgu også rimelig nice sådan at få så meget positiv respons på min liste i fredags. Tak for det, I er sgu så søde. ❤️ #hvemsagdepenis 

Dag 75, år 2 – Kagelykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s