Taknemmelighedsrunden #27

1. I mandags var jeg til ostesmagning, og fik endelig smagt de der fancy franske oste, som jeg ikke kan udtale navnet på, men som bør spises, mens man drikker champagne til. #nomnomnom

2. Tirsdag var jeg både en hardworking journalist på arbejdet og en kulturinteresseret en om aftenen, da jeg tog til mega fedt foredrag om bogen Jakob var her sammen med bedsteveninden og vegetarbøf i lommen. #workmakeshungry

3. Onsdag var jeg tilbage på skolebænken på min coachuddannelse, og elskede hvert sekund af det. Også selvom jeg sidst på dagen var så træt, at jeg blev nødt til at gå i seng med det samme, jeg trådte ind ad døren derhjemme. #hvemsagdebmenneske

4. Torsdag besøgte jeg den dejligste Louise og hendes dejligste Alma med to pizzaer under armen og en masse kram og kærlighed i tasken. Og da jeg gik igen var den slet ikke tom, snarere tværtimod.

5. Fredag var der film på storskærm hos min bloggerveninde Linnea i hendes kollektiv og det var fabelagtigt morsomt og hyggeligt. Især da jeg blev introduceret for en brownie, som ingen var helt sikre på, der ikke var hash i. #duvedduerikollektivnår

6. Fredag var også dagen, hvor jeg fik en gratis romkugle hos Godthåb & Kaffe, fordi jeg storsnudet proklamerede, at jeg altså kendte det sted, der har de bedste romkugler i hele København, og det sted altså ikke var der. Altså. Det kunne indehaveren dog ikke have siddende på sig, og gav mig derfor en romkulge på den betingelse, at jeg, hvis den var ligeså god eller bedre, ville råbe højt om det. Så øh, det gør jeg nu. For den var fandme fucking god. Og jeg kender mine romkugler. Altså.

7. Igår var jeg og min mor, papfar og bror traditionen tro inde og se Anders Matthesen, og vi grinende så meget, at det var svært at holde op igen. Og udover det var det bare rart, at gøre noget sammen, noget som vi har gjort før og noget som bare var os.

8. I dag skal jeg se min søde veninde Sofie, som har inviteret mig på chantning og kage. Og hvem kan sige nej til det? Ikke mig i hvert fald.

9. Og sidst, men ikke mindst, har efterårsvejret, selvom det har været koldt og lettere blæsende også gjort mig helt glad og varm om mit efterårselskende hjerte. Dog ikke ud i fingrene, da jeg stadig ikke har fået købt mig nogle vanter og derfor, som den fashionista jeg overhovedet ikke er, pt. kører rundt med sokker på hænderne. #vougefindermigsnart

Dag 69, år 2 – Efterårslys ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s