Taknemmelighedsrunden #26

1. Mandag stod i overraskelsernes tegn da jeg, min mor og min svigerinde stod for et surpriseparty for min lillebror. Sådan et har jeg aldrig været med til, og min indre wannabe spion/hemmelighedskeeper syntes, at det var fabelagtigt underholdende at holde det hele hemmeligt og ikke mindst at se hans ansigt gå fra stor forvirring til stor glæde.

2. Tirsdag prøvede jeg for første gang at coache et rigtigt menneske – det vil sige en, der ikke er en medstuderende, og det var helt vildt fedt. Og svært. Og spændende. Og nice. Og sjovt. Og. Og. Og.

3. Onsdag stod den på Mac & Cheese (for jeg får jo slet ikke ost nok) sammen med min veninde Sara, som jeg skyldte en omgang af den amerikanske spise, og det var drool-inducing-lækkert. Så lækkert at vi blev nødt til at spise to portioner. Hver.

4. Jeg har nu helt vildt meget ost i mit køleskab. #ostelykke

5. Torsdag havde jeg besøg af min folkeskoleveninde Michala, som altid får mig til at grine og drikke for meget kaffe.

6. Fredag var jeg på OSTEFOTOSHOOT med arbejdet. Oste.Foto.Shoot. Og ja, det var præcis ligeså lækkert, som det lyder. Jeg havde i hvert fald på ingen måde behov for den frokost, jeg så sirligt havde pakket til mig selv.

7. Fredag var også dagen, hvor jeg efter al osten og osteretterne var blevet fotograferet også fik tid til at se min dejlige veninde Louise til en kop kaffe, hvilket altid gør mig glad. Og som om det ikke var nok, tilbragte jeg resten af fredagen sammen med bedsteveninde og hende her – og så selvfølgelig en masse burgere, fritter og virkelig mange øl + grin. #friyay

8. Lørdag stod i Bearnaiselogens tegn. Det blev til syv styk fantastiske kvindfolk, hjemmelavet bearnaise (ja, det var mig, der lavede det – jeg takker og bukker),vin, grin, sexhistorier, en spontan graviditetstest og henkogte pære med råcreme. Bum.

Dag 63, år 2 – Ost i fine klæder.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s