Taknemmelighedsrunden #24

1. I mandags overnattede jeg hos min kære søde mormor, og det var ganske hyggeligt, og ikke mindst, og som altid, underholdende. I kan læse mere om hvorfor det er her.

2. Det var også mandag, hvor jeg besøgte min dejlige veninde Louise og hendes ultra dejlige datter, som kalder mig Mal, og som på et tidspunkt kiggede på mig og, som om det var en slags hemmelighed, proklamerede; Vi er piger, mens hun fnes af lykke.

3. Tirsdag topper helt klart denne uges ellers virkelig gode begivenheder på den der helt salige og høhø-agtige måde. Men mere om det i et kommende indlæg.

4. Onsdag var dagen, hvor jeg blev helt sikker på, at jeg i de næste fire uger skal arbejde med madkommunikation og PR for to herre seje mennesker, og jeg glæder mig helt vildt!

5. I torsdags så jeg bedsteveninden for, hvad der på det tidspunkt var trejde gang i løbet af fire dage, og det var ret fantastisk. Specielt fordi vi sidenhen har nået at se hinanden hele to gange til. #friendshiplove

6. Fredag blev tilbragt i Bearnaiselogens skød, og det var intet mindre end fantastisk. Jeg kniber stadig mig selv i armen en gang imellem for at være sikker på, at det er mig, der faktisk er så heldig at have så mange vidunderlige, sjove, seje, flotte og kloge veninder.

7. I går lørdag, var jeg til fest med nogen af de der fantastiske veninder, samt en tredjedel af København i bedstevenindes bofællesskab, og det var en jævnt god fest. Med Dark And Stormys, cigaretter på altanen og en masse fuldemandssang.

8. Og i dag – den dejligste søndag i mands minde – har jeg været sammen med to af de gode veninder. Vi har tilbragt dagen på min sofa sammen med vores venner, Burger, Pomfritter, Chips og Cola og det har været intet mindre end fantastisk. Sådan burde alle tømmermændssøndage være.

Dag 51, år 2 – Når dynen kommer ind i sofaen, så ved man det en alvorlig omgang hygge, man skal i gang med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s