Du Ved Du Virkelig Elsker Kage Når 

– Nogen omkring dig siger ord som snage, lagde, sagde, bage, hage, flage og ikke mindst kage, får det dig straks til at løfte hovedet og scanne rummet for eventuelt bagværk, og derefter udtænke en plan for, hvordan du kan få dig et stykke, selvom du ikke kender de der mennekser, der har taget kagen med på arbejde.

– Du altid har mindst ligeså mange konditorier og bagere på din liste over sights, som egentlig sights, når du er ude at rejse.

– Det eneste, der kan få dig igennem en crossfittime uden at græde er tanken om den træstamme, der skal kastes så hårdt ind i dit ansigt, så snart den sidste burpee er taget, at det næsten også kan tælle som en workout. #itsnotswatmybodyiscrying

– Den eneste sande grund til, at du gerne vil til Sønderjylland er det der med det der kagebord.

– Du følger med i Den Store Bagedyst, som andre følger med i VM, og føler ofte en form for diskrimination, fordi der aldrig følger et analyse- og diskussionsprogram med efter hvert endt program. Du har brug for at at tale om, hvor meget husblas, der er nok husblas, og hvor dårlig stil det egentlig er at købe færdiglavet fondant!

– Du elsker fødselsdage. Også andres.

– Det faktum, at der sikkert vil være lækre desserter til det kedelige og ligegyldige arrangement, du er kommet til at sige ja til, og som er fyldt med mennesker, du ikke kan lide, er nok til at få dig ud af døren.

– Du har et skab i køkkenet, som er dedikeret til bagværkets kunst, og som helt sikkert kan få små piger til at skrige af lykke. #somanysprinkles

Kage. – Dag 335, år 1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s