Taknemmelighedsrunden #22

1. Jeg havde den mest awesome tur på Oslobåden med tre dejlige veninder fra mandag til onsdag, og selvom nogen brækkede sig af søsyge i kahytten og nogen (mig) havde de ondeste tømmermænd, da de (mig) steg af båden onsdag morgen og skulle videre på coachuddannelse, så var det absolut det hele værd. #livingthedream

2. Den førnævnte coachuddannelse, hvis 3. modul fandt sted fra onsdag til fredag, bekræftede mig endnu en gang i, at det har været det helt rigtige for mig at gå i gang med. Det er så mega fantastisk og spændende, og virkelig, virkelig givende.

3. Det er derudover pisse handy at kende så mange soon-to-be-coaches, når man pludselig får ex-boyfriend-troubles.

4. Igår tog jeg på datenight med min besti, Tinne og lod dermed de andre veninder lege selv, så vi kunne få noget alenetid. Det blev til sliders, doryfilm og virkelig meget girltalk om, hvor glade vi lige pludselig har opdaget, at vi begge to er. Og det er sgu ret fantastisk.

5. I dag har jeg holdt brunch med to andre skønne veninder, og vi spiste os simpelthen så mætte, at vi blev nødt til at tage vores bh’er af og lægge os over i sofaen for lige at få vejret igen. #foodcoma

6. Og i dag fik jeg også set min dejlige lillebror igen efter knap fire uger, og det var virkelig rart. Han er sgu så sød.

Dag 32, år 2 – Cruising with The Single Club

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s