Taknemmelighedsrunden #21

1. Jeg er tilbage i Danmark igen, og det er skønt, varmt og rart.

2. De første to dage efter min hjemkomst brugte jeg på at ligge på min sofa, spise amerikanske vingummier og se serier. Og DET var fantastisk.

3. Min dejlige veninde, Tinne kom og surprise-hentede mig i lufthavnen i onsdags med flag og alt muligt, og jeg blev så rørt, at jeg var lige ved at tude.

4. I morgen tager førnævnte veninde og jeg to andre vidunderlige damer under armen og går ombord på Oslobåden, hvor vi skal holde intim singleklub fyldt med vin, spa, sladder og skaldyr. Og jeg glæder mig som et lille barn.

5. Jeg har pt. en steg i ovnen, og hele køkkenet dufter af kød. #awesmomemedawesomepå

6. Min gode ven Casper kom spontant forbi igår og joinede min icecream- og Gilmore Girls-binge, og opdaterede mig derudover på noget god sladder, hvilket jo altid er ekseptionelt rart. I hvert fald, når det ikke handler om en selv.

7. Jeg har meldt mig som frivillig til Ungdommens Folkemøde og blev så glad, da jeg i dag fandt ud af, at jeg får lov til at bruge mine evner som journalist i stedet for mine evner som toilettømmer. #yay

8. Selvom jeg altid bliver vemodig, når sommeren slutter og efteråret tager over, er der alligevel noget særligt over duften i luften, nye vinterjakker, røde æbler på træerne og det, at man snart kan blive indenfor og gemme sig under et tæppe helt uden at få dårlig samvittighed. Altså medmindre man egentlig skulle have været på arbejde selvfølgelig…

image

Dag 31, år 2 – Blodrøde æbler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s