Taknemmelighedsrunden #19

1. Igår fik jeg endelig spist en masse stegte ting. Det var lækkert.

2. Og det var også igår, hvor jeg var på Johnny Cash Museum, prøvede cowboystøvler- og hatte og lyttede til Honkey Tonk musik. Igår var en god i dag i Nashville.

3. I nat sov jeg i seng for første gang i fem dage. Det var en dejlig, blød oplevelse. Desværre kan jeg nu for alvor officelt sige, at jeg åbenbart ikke længere kan sove i samme seng som andre mennesker uden at vågne, hver eneste fucking time, og må derfor nok indstille mig på et liv som forever-alone. Men sengen var en Hilton seng, så det kommer med på listen alligevel. #singleseng

4. Mine søde veninder hjemme i Danmark har heldigvis ike glemt mig, selvom jeg i dag har været væk i en hel uge. Igår var jeg således så heldig at få snaps fra samtlige timer af deres, hvad det så ud til, meget fulde bytur, hvor det flere gange blev proklameret, at jeg altså manglede. Det var skønt. Og det er de også.

5. I dag har min dejlige mor fødselsdag, og hvis der er noget jeg er taknemmelig for, så er det sgu hende. Tillykke med fødselsdagen, seje, søde, vidunderlige mor.

6. Mine første dage på min amerikanertur blev tilbragt i henholdvis New York og Atlanta, som begge har fantastiske skylines. #instagramdrøm

7. I dag skal vi til Memphis og se Graceland, og min indre Elviselsker er ret meget oppe at køre.

image

Dag 14 – Skylinedrøm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s