Ting Min Mormor Siger 

Min mormor er en sød, gammel dame. Og jeg elsker hende meget højt. Hun er dog også en spøjs gammel dame uden filter, der ofte blot siger, hvad hun tænker. Og det er sjældent søde ting, der bliver sagt, når filteret forsvinder. Det er dog alligevel ofte ret morsomt, i hvert fald når man tænker tilbage på det. Derfor har jeg lavet en lille liste med de bedste af de bedste ting, min mormor har sagt. You are welcome.

– Min nabo er simpelthen så grim. Jeg forstår ikke, at han er gift!

– Har du købt Haribo? Jamen, det er jo tysk!

– Du har været til frisøren? Det er ikke så pænt. Altså det er bare fordi, den nye farve får dig til at se sådan lidt billig ud.

– Jeg tror sgu godt, jeg kunne tænke mig en onsdagsven.

– Ja, du skal bare have noget tøj, der passer dig. (Kigger op og med af mig i mine nye jeans) Jeg ved nu ikke, hvem det er, du ligner. Jeg mener, din mor blev ligesom først lidt tyk, da hun havde født din lillebror.

– Jeg havde engang en egyptisk elsker. Det var den gang din morfar var kærester med hende fra Cirkel Kaffe. Han hed Emil. Altså egypteren.

– Hvis jeg måtte, så ville jeg spise Nutella hele dagen.

image

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s