Taknemmelighedsrunden #18

1. Jeg er lige landet i New York. Det er pænt nice.

2. De næste 16 dage skal jeg trille rundt med to venner, jeg mødte i Chiang Mai i Thailand og spise sydstatsmad, høre honkytonk musik og jazz og bare sådan generelt nyde livet. 

3. Selvom jeg ikke har fået mere end 4-5 timer sporadisk søvn, siden jeg stod op igår morges kl. 8, så fortryder jeg intet. Jeg havde nemlig en aldeles fremragende bytur med to hold veninder. Den var så god, at vi på et tidspunkt endte med at vise hinanden vores bryster. 
4. I tirsdags havde vi endnu en fantastisk middag i bearnaiselogen, og selvom halvdelen af de selvstændige kvinder vist nok kom til at drunk-daile nogen, (også mig) de ikke burde, så var det stadig en uovertruffen god aften.
5. I onsdags fik jeg både taget herre flotte billeder til min Feminaartikel, der snart kommer ud, og tilbragt dagen sammen med søde veninde Anne, der puslede om mig i hendes kvistlejlighed = jeg tog en lur i hendes seng, fik lækker aftensmad og så hele første sæson af Skam. (En serie du virkelig også burde se) Det var ren råhygge. 
6. Torsdag var jeg på pizzabagningskursus med dejlige Louise, og spiste derefter tre retter og sladrede en masse. Hun har rimelig meget en voksenfamilie med hentetider og godnatsangeforpligtelser, så jeg elsker når vi en gang imellem tager tilbage i tiden til den gang, det ikke kun var mig, der var fuld i hvert fald en gang om ugen. 
7. Fredag havde jeg min bror og hans søde kæreste på besøg til endnu mere pizza, og fik i den forbindelse også lige gennemgået Tinders indhold sammen med brormand og svigerinde. Det var sjovt. 

Dag 8 År 2 – pizzanight!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s