Taknemmelighedsrunden #17

1. Min veninde og jeg aftalte, at vi i dag skulle være seriøse og kulturelle og tage i radiobiograf og derefter spise på et eller hipstersted. Heldigvis slog fornuften ned i os og sagde, at vi hellere burde tage på Jagger og spise ting stegt i friture og se Bad Moms i biffen. Det var godt, vi lyttede.

2. Tog i denne uge en smuttur til Odense, hvor jeg først og fremmest fik set min søde veninde og hendes seje søn Wille, som jeg introducerede for Snapchats hundefilter. Det var en succes, og det var resten af Odensebesøget også.

3. I onsdags hjalp jeg min seje veninde Sara med at flytte ud af hendes eks-kærestes lejlighed, og selvom det lyder trist, endte dagen fabelagtigt med masser af øl, blomster i ølflaskerne og kærlighed.

4. Jeg har lige købt nye øreringe, og de er herre flotte!

5. Jeg spiste frokost med Den Lyshårede Fodboldfyr og hans familie i mandags, og selvom det var på grund af nogle lidt frygtelige omstændigheder, så var det helt hyggeligt, rart og velkendt at se og snakke med dem igen.

6. Jeg har stadig ret meget biografslik tilbage. Nom nom.

Dag 3, år 2. Friturestegte ting på Jagger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s