Fortællingen om 365 Dage

I torsdags den 28. juli gennemførte jeg The 365 Day Photochallenge. Den som jeg i tidernes morgen byggede denne blog op omkring. Det betyder, at jeg egentlig bare kunne lukke ned og sige farvel og tak. Challenge completed. Over and out. Men det gør jeg ikke. Det kan jeg slet ikke. Jeg elsker at blogge her på Mit Uperfekte År, og jeg elsker at tage billeder af livets små øjeblikke og bruge dem til at illustrere de emner, jeg skriver om her på bloggen. Derfor besluttede jeg for nogle dage siden, da udfordringen på Instagram langsomt lakkede mod ende, at jeg tager endnu en runde med et billede hver dag hele de næste år. Og så ser vi til den tid, om jeg også der vælger at fortsætte eller om der skal ske noget nyt.

Uanset har det været et vildt år. Der er sket så meget, og mange af tingene har jeg delt med jer herinde. Der er selvfølgelig også ting, som jeg har valgt at lade være helt mine egne, ting som er for svære at dele med hele internettet, ting som er for skrøbelige eller ting som ikke kun er mit at dele, og som derfor forbliver ubeskrevet herinde. Men jeg vil alligevel i løbet af det næste år forsøge mig med endnu mere ærlighed, og ikke mindst kærlighed.

Tak fordi I læser med. Det gør mig glad helt ned i tæerne.

Dag 365

 

Læs bloggens allerførste indlæg her.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s