Fortællingen om At Se Game Of Thrones Med Sin Ekskæreste

Ja, det lyder lidt underligt, jeg er godt klar over det. At se Game Of Thrones med sin ekskæreste. Men det er det, jeg har gjort indtil den sluttede for nogle uger siden. Den Lyshårede Fodboldfyr og jeg har hver mandag siddet bænket ved siden af hinanden i min eller hans sofa og set på, hvordan det går med dragerne, Jon Snows man bun og den altid sjove Tyrion Lannister. (Wow, det lyder som en helt anden serie, når man sætter det op på den måde)

Jeg var ellers ikke sikker på, at det var en god ide, da fodboldfyren foreslog det. Også selvom hans argument var, at vi jo havde set alle afsnit sammen indtil videre, og det derfor næsten ville være blasfemisk at se dem hver for sig. Og i starten var det egentlig heller ikke en særlig god ide. Det var lidt underligt sådan at sidde der ved siden af hinanden, da det første afsnit kørte hen over skærmen. På det tidspunkt havde vi ikke set hinanden i knap to måneder, vi havde talt sammen, men ikke sets, og det var underligt. Det endte da også med, at vi blev uvenner og jeg gik i vrede, hvilket dermed virkede som enden på et seriemaraton, som aldrig rigtig nåede at begynde. Men vi blev gode venner igen, en evne vi åbenbart har, og siden da har vi altså set hele 6. sæson sammen.

Dag 353 – Og spist hjemmelavet smørrebrød sammen. (Fodboldfyren følte der var for meget mayo på æggemaden = godt vi slog op.

De første par gange efter skænderiet var det hyggeligt, men også svært. Det var svært at sidde ved siden af ham, som jeg havde gjort så mange gange før, og vide at alt overhovedet ikke var som det plejede. Det var også lidt svært at sige farvel, og det er det egentlig stadigvæk nogle gange. Vi har i hvert fald ikke fundet frem til den der vennemåde at sige farvel på endnu. Der er stadig ret mange lange kram involveret og til tider også et flygtigt kys. Men vi har ikke været sammen, og kommer heller ikke til det, også selvom vi hele vejen ned gennem de 12 afsnit, kom til at sidde tættere og og tættere og også på mystisk vis fik inkorporeret noget putning og noget hand-holdning.

Ja, det lyder underligt og ikke særlig “We-are-totally-over-each-other-agtigt”. Og det er vi nok heller ikke helt. Jeg kan dog mærke, at det er blevet lettere, at det ikke føles akavet eller mærkeligt, men vigtigst af alt, at jeg ikke bliver ked af det, når han går igen. Der er ikke nogle triste følelser, der sniger sig ind på mig, når jeg lukker døren efter ham, og jeg savner ham ikke eller har lyst til at sad-diale ham ind imellem vores serie-kigning.

Nej, i virkeligheden er det i øjeblikket bare rart stadig at have ham i mit liv, men det er rart fordi jeg er kommet så meget videre, at jeg ved, jeg ikke dør hvis vi pludselig skulle blive uvenner og dermed ikke snakker mere. Det er rart, fordi han efterhånden føles mest som en rigtig god ven, en som jeg holder af at ses med, at tale med, men også en som ikke er essentiel for min følelsesmæssige overlevelse. Det er rart ikke at have mistet både en kæreste og en ven, og det er rart at kunne holde fast i alle de minder og oplevelser, vi har haft sammen.

De fleste venner bliver dog en anelse stramme i ansigtet, når jeg fortæller at vi stadig ses, og at vi nu også har udvidet vores seriekigning med endnu en serie. Og det kan jeg også godt lidt forstå. Det er ret underligt, det er i hvert fald ikke normalen, og jeg har skam også selv været i tvivl om, om det nu virkelig var en god ide. Holder vi ikke bare hinanden fast? Betyder det ikke bare, at vi aldrig vil kunne komme ordentligt videre? Jeg ved det ikke, men jeg tror det ikke. Jeg tror dog heller ikke, at vores venskab vil forsætte med serier og burgere en gang om ugen i al evighed, men jeg tror og håber, at det sagtens kan fortsætte i den forstand, at det aldrig vil være mærkeligt, hvis jeg eller han ringer og spørger, hvordan det går, og vigtigst af alt, at vi aldrig en dag midt i fremtiden vil støde ind i hinanden i Netto og være to fremmede.

Dag 361 – Så hellere se Game Of Thrones trods alt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s