Taknemmelighedsrunden #16

1. HAR I SET DET DER VEJR DER? Nå godt. I need no more words then.

2. Min lillebror og hans kæreste kom hjem fra Vietnam forleden, hvilket betyder enden på hønemoderen, (ups, var lige ved at skrive hønemorderen) altså min og min brors mor og hendes mange urolige spørgsmål som fx; “Jeg kan se, at de sidst var online på Facebook for 24 timer siden, tror du der er sket dem noget?” eller “Tror du han husker at bruge solcreme, og hvad nu hvis de bliver uvenner der midt i Vietnam, det går jo ikke?”

3. Udover det var det også exceptionelt rart at se dem begge igen, og sammen spise hjemmelavet kirsebærtærte og høre misundeligt på alle deres asiatiske oplevelser. #jegsavnerasien

4. Hvis man ser bort fra min mors hønemorspørgsmål, så har jeg faktisk nydt hendes selskab gevaldigt i denne uge, hvor jeg mere eller mindre har camperet hos hende og min papfar og misbrugt deres have og deres samtaleevner. (Og deres fjernsyn)

5. Jeg er stadig ved at komme mig over den famøse Bearnaisemiddag i tirsdags, men på trods af efterveerne var det en virkelig fantastisk aften sammen med nogle virkelig fantastiske veninder.

6. Igår fik jeg efter en rundtur på Nørrebro med alle damerne i min familie + min bror, også lige set min dejlige veninde herfra, hvilket var utrolig tiltrængt. Fire uger væk fra hinanden var alligevel lidt for meget synes vi, og vi har derfor allerede aftalt at ses igen på tirsdag. Hurra for sommerferie!

7. Igår fandt jeg en pakke kinder-maxi på tilbud i Netto. Min lykke er gjort.

8. Og i dag har jeg nydt solen med to veninder. Tæpper på græsset, pizza i maven, solcreme på kroppen og en højtlæsning af Jakob Olriks fantastisk dårligt skrevet erotiske roman. Jamen, hvad kunne man da egentlig ønske sig mere? Ikke rigtig noget, tror jeg.

Dag 357 – Damn good cherry pie.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s