Fortællingen om The Summer of My Life

Sidste år på denne tid sad jeg på et meget varmt kontor i Pilestræde og skrev nyhed efter nyhed, mens jeg med lige dele spændt forventning og ondt i maven talte dagene til, at jeg skulle afsted på min store rejse. På den måde var selve sommeren sidste år ikke særlig spændende eller sommeragtig. Bevares, der var masser af is og jordbær, men ingen strandture, øl til solnedgange eller lyse sommermorgencykelture på vej hjem fra byen.
Derfor har jeg glædet mig til dette års sommer. Både fordi jeg ikke helt opdagede og oplevede den sidste år, men allermest fordi jeg i det forgangne år er kommet endnu tættere på mine veninder, der alle gerne vil se mig og lave fede sommerting sammen med mig.

Det er dog ikke blevet til det helt store endnu. Jeg skulle lige blive færdig med en eksamen og nogle af veninderne skulle lige på noget ferie, der ikke inkluderede mig. Men nu er alle så småt ved at være vendt tilbage, og jeg er jo færdig med alt det kedelige. Vi har talt meget om, hvor lækker denne sommer vil blive, hvor mange ting vi skal, hvor meget vin, vi skal drikke og hvor mange grin, vi skal grine. Og jeg har som sagt glædet mig. Glædet mig til at sommeren og mine veninder ville få mig til at føle mig endnu mere ung og fri, end jeg gjorde i vinters og til, hvordan den ville cementere at jeg er glad og lykkelig, der hvor jeg er. At jeg langt om længe er kommet ovenpå igen, og at jeg så småt er ved at have fundet mig til rette i mit nye liv

Det kan dog godt være lidt meget pres sådan at lægge på en sommer og et par veninder, og jeg kan allerede nu se, at der garanteret kommer til at være flest hverdagsagtige dage med regn og toastbrød end dage med hvirvelende sommerkjoler, tipsy cykelturer og rørstrømske solop- og nedgange. Men det tror jeg også er okay. Bare jeg får lidt af det engang imellem, så skal jeg nok være glad og se tilbage på sommeren 2016 som The Summer of My Life, der hvor jeg nød bare at være mig.

Dag 314 – Summer mood

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s