Fortællingen om At Føle Sig Uinspireret

Nå. Så fik jeg endelig tid til at trække vejret igen efter endt eksamenslæsning. Eller altså, jeg synes stadig, jeg har ret meget at se til, men på ingen måde ligeså meget, som jeg har haft de sidste par uger. Desværre har det faktum, at jeg nu har mere tid mellem hænderne ikke ført til, at jeg har skrevet side op og side ned, hverken herinde, for mig selv eller på mine projekter. Der er selvfølgelig heller ikke en gang gået en uge, siden jeg sagde pænt tak for min karakter og skred ud af Syddansk Universitets hoveddør. (for evigt) Så det er måske også forståeligt, at jeg lige har skullet bruge lidt tid på at sunde mig og se Orange Is The New Black. (Undskyld, mor-her, jeg kunne ikke lade være, du kommer først hjem fra ferie om alt for lang tid.)

Men jeg føler alligevel lidt, at der burde være kommet en masse ud af mine fingre og ned gennem tastaturet på denne gamle mac, jeg har lånt mig til. Det gør der bare ikke rigtig lige nu. Jeg fik ellers så mange ideer, mens jeg læste til eksamen, men nu virker det ikke så gode længere. Eller også er det bare mig, der stadig er træt. Derfor bliver det her indlæg heller ikke noget stort og vigtigt, klogt eller dybt, men blot et lille jeg-er-her-stadig et af slagsen. For det er jeg.

Jeg lever stadig, nu lidt mere frit end før, men med ligeså mange bekymringer, glæder, sorger og tanker som før. Og så venter jeg spændt på, at de ideer jeg har fået de sidste par uger, bliver lysende og inspirerende igen, så jeg kan fylde mit hjørne af internettet ordentligt ud endnu en gang. Og i mellemtiden tror jeg, at jeg vil forsøge at lave så mange sjove, spændende og nye ting som muligt. Det skulle vist hjælpe på inspirationen. Eller noget.

Dag 326 – Og nogen gange hjælper det også bare at glo op i himlen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s