Taknemmelighedsrunder #12

1. JEG BESTOD MIN EKSAMEN OG ER NU OFFICELT FÆRDIGUDDANNET!

2. Jeg har, fordi en ond, lortenarrøvsidiot stjal min rygsæk med min computer og alle mine bøger, noter og fødselsdagspenge, tilbragt de sidste par dage hos min mor, der er smuttet til Island med min papfar, og det har været virkelig rart og hyggeligt. Specielt fordi det er der Verdens Længste Kat bor, men også fordi der også bor en stor fladskærm og et apple-tv med Netflix på.

3. I torsdags nåede jeg både at spise frokost med min søde veninde Anne, som gav mig en virkelig god fødselsdagsgave, og se min dejlige veninde Louise og hendes nuttede datter Alma ude i sommerlandet. Det var rart.

4. Jeg fik de sødeste You-Can-Do-It-beskeder fra mine venner og famile inden min eksamen, og endnu flere hurraaaaa-beskeder, da jeg havde bestået.

5. JEG SKAL ALDRIG MERE LÆSE OM INTERNATIONAL POLITIK!

6. I dag blev jeg overrasket af mine to søde veninder med blomster, flag, middag og vafler. And I feel the love.

7. Jeg har herre meget bland-selv-slik derhjemme.

8. Nu har jeg endelig oprigtig tid til at sidde og glo på solen, der går ned. Og det er virkelig rart.

Dag 224 – Endelig tid til solnedgang

2 comments

  1. Vevdronningen · juni 27, 2016

    Bra perspektiver på livet 🙂 Håper du får din computer tilbage!

    • Amalie Frøkjær-Rubbås · juni 27, 2016

      Mange tak! Jeg får dog nok aldrig den computer at se igen, men heldigvis har jeg en forsikring 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s