Taknemmelighedsrunden #11

1. Igår fyldte jeg 27 år, og jeg blev i den grad fejret! Først af mine søde mor, der kom med morgenmad og senere af mine skønne veninder, min bror og hans kæreste, da jeg holdt et brag af en Flødebollefødselsdagsfest. Jeg tror faktisk, at jeg må en del år tilbage i kalenderen, hvis jeg skal finde en ligeså god fødselsdagsfest som denne her, der var fyldt med gode grin, sjove anekdoter, kærlighed og masser af flødeboller!

2. Selvom det ikke er den 18. juni længere, er min fødselsdag faktisk slet ikke slut endnu. Om lidt skal jeg nemlig hjem til Brønshøj og fejres med Paella, flere gaver og jordbær og fløde. #detblivergodt

3. I tirsdags fik jeg den overdrevne gode nyhed, at jeg kan fortsætte på den coachinguddanelse, som jeg fik en smagsprøve på i sidste måned, hvilket betyder at jeg en gang i november sgu kan tilføje endnu en titel på mit visitkort. #coachforfanden

4. Jeg har i denne uge simpelthen fået så mange fine og dejlige komplimenter, både fra mine søde, dejlige veninder og fra mine seje medstuderende på coachinguddannelsen. Og jeg kan mærke, at jeg endelig er begyndt at kunne tage dem allesammen ind. Noget jeg ellers ikke har været særlig god til.

5. På trods af travlhed og eksamenslæsning fik jeg alligevel kreeret en masse finde flødeboller og en lækker og fint pyntet tærte til min fødselsdagsfest, og selvom jeg var lidt træt i fjæset efterfølgende, var det virkelig rart at fordybe mig i bagningens kunst igen. #bagenørdftw

6. ORGANGE IS THE NEW BLACK ER TILBAGE! Og en af mine søde veninder har sagt, at hun gerne vil se det med mig. #hjertemedhjertepå

7. Jeg er næsten færdig med at læse til eksamen, og selvom der ligger mange timers noteskrivning og øvning forude, kan jeg nu se lyset for enden af tunnelen, som lyser ned på lovningen på en lækker frokost med min dejlige Odense-veninde, når jeg på fredag forhåbentlig siger farvel- og fucking-tak til Syddansk Universitet. For good. #dettogkunfemår

Dag 322 – Flødebollefødselsdagsfest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s