Du Ved Du Er Eksamensramt Når

Som titlen til dette indlæg antyder, er jeg begravet i eksamenslæsning. Derudover har universet også besluttet sig for at begave mig med ekstra arbejde og et tre-dages coachkursus. Og en fødselsdag, der skal holdes på lørdag (det er nok mest mig selv, der står for planlægningen af og beslutningen om den begivenhed og den dertilhørende stress, som ti omgange hjemmelavede flødeboller og en grundig støvsugning kan give en) Men derfor har jeg slet ikke tid eller overskud til at skrive dybfølte blogindlæg, selvom jeg som altid har en del ideer liggende. Men I skal alligevel ikke snydes, så her kommer endnu en lille liste. Dem ved jeg, I så godt kan lide!

Du Ved Du Du Er Eksamensramt Når

– Du ser crossfit som en velfortjent pause

– Du opdager, at du i en halv time har siddet og læst om europæisk  udenrigspolitik stadig iført din cykelhjelm. I Kongens Have. På en solrig eftermiddag. I blandt en milliard mennesker.

– Det ikke er første gang, du overvejer om du kunne finde en look-a-like, der ved herre meget om det du læser op til, og så sende hende i stedet.

– Du er blevet virkelig god til at understrege ting.

– Når du er rigtig træt, bliver du faktisk lidt for god. Så god, at du næste morgen opdager, at du har farvelagt alle linjerne i kapitlet med pink tusch.

– Du er begyndt helt at holde af samtaler med diverse telefonsælgere.

– Din (min) viden om International Politik er begyndt at influere din forståelse og dine tanker om den historiske setting i Downton Abbey.

– Du har efterhånden mange hede drømme om at brænde alle dine fagbøger på Sankt hans bålet, mens du slår en ond og triumferende hekselatter op.

– Du har oplevet en markant stigning i dit kageforbrug.

Dag 319 – Når alle andre fester.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s