Taknemmelighedsrunden #10

Wow, hvor er det vildt, så godt min sidste post Du Ved Han Er En Douche Når blev modtaget! Tusind tak for alle jeres likes og kommentarer på facebook, det har været så sjovt og fedt at læse!

Og nu til taknemmelighederne:

1. Selvom jeg efterhånden er ved at brække mig over international politikteorier og desuden er ved at være så mør og træt af eksamenslæsning, at jeg i torsdags vandrede rundt i Kongens Have stadig iført cykelhjelm, så er jeg faktisk ved at have styr på lortet. #detskalnokgå

2. Jeg var til fødselsdag igår og fik herre meget kage. Det var lækkert.

3. Al mit arbejde og al min eksamenslæsning har gjort, at jeg har fået en utrolig voksen døgn- og søvnrytme = jeg vågnede 9.30 i dag og tænkte; Hold da op, der er vist da nok nogen, der fik sovet længe, hva! #megetusædvanligtiamaliesverden #mansoverikkelængehvismanvågnerførkl11

4. I onsdags inviterede min mor mig hjem til sig for at læse eksamen, så hun kunne nusse om mig imens. Det var rart.

5. Jeg har lige fået at vide, hvad man får for en artikel hos Femina = Min økonomi ser meget bedre ud, og jeg har slet ikke engang skrevet noget endnu.

6. I tirsdags tog jeg min brors kæreste under armen og trak hende med til crossfit. Og selvom vi begge to nåede at fortryde flere gange inden træningen gik i gang, var det faktisk ganske sjovt. Specielt når vi nu var to, der hadede livet i de 12 minutter den hårde intervalagtige træning stod på.

7. Om præcis seks dage får jeg gaver. Fordi jeg har fødselsdag.

8. I fredags nåede jeg både at se min seje “Vi-har-ikke-noget-arbejde- gruppe” til Journalistforbundets sommerfest og se en veninde til is og chokoladefondant. Alt sammen inden jeg krøb ned under dynen kl. 24, som jo er det seneste tidspunkt en ægte voksen kan gå i seng på.

Dag 316 – Roser til fødselsdagsfester er altid godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s