Du Ved Han Er En Douche Når

I kender dem godt, ikk? The douches. Dem som virker søde, men i virkeligheden bare er idioter forklædt som pæne mænd med skæg. Jeg har udspurgt mine veninder for at få deres bedste douchehistorier, og her er nogen af dem.

– Han finder en ny kæreste en måned efter I har slået op, og da du ikke ligefrem reagerer med glæde over nyheden bliver han fornærmet og siger, at han da bare ville havet været glad på dine vegne, hvis det havde været omvendt.

– I har set hinanden til knaldning et par gange, og pludselig inviterer han dig i biffen, fordi han har et gavekort, der snart udløber. Men da det bliver tid til at købe billetterne, bruger han kun gavekortet til at betale for sin egen billet og går derefter uden et ord hen for at købe slik. Til sig selv.

– Du har lært, at det er klogt at fortælle, hvordan en handling får dig til at føle i stedet for at beskylde vedkommende for altid at komme for sent/aldrig sige søde ting/bolle med andre end dig. Så du fortæller ham, hvordan du føler og han siger, at det da er en åndssvag følelse.

 – Han inviterer dig på date på sin tagterrasse og bliver forbavset over, at du ikke har hørt om dens eksistens før og afslutter derefter daten. 

– Han slår op med dig og I forsøger at være venner på den betingelse, at I skal fortælle hinanden, hvis I får en ny kæreste. To måneder efter ringer han og siger, at han ser en pige. De er ikke kærester og han ved ikke, om de bliver det. Men han synes lige du skulle vide det.

– I har set hinanden fast gennem flere måneder og har mødt hinandens familier, da du finder ud af, at han sidste weekend knaldede en anden. Hans undskyldning: Vi har jo aldrig haft snakken.

– I har knaldet en gang, og han tror derefter med det samme, at du gerne vil giftes. Derfor skriver han en lang besked om, hvorfor det ikke kan være jer, og at han er virkelig er ked af, at han har såret dig.

– Han fortæller dig, at han har fået en ny kæreste og i samme sætning får han indskudt, at han bare virkelig håber, at du også bliver lykkelig en dag.

– Han får dig til at gemme dig på badeværelset, fordi han af årsager uforståelige for alle andre rationelle mennesker, beslutter sig for at lukke sin ekskæreste ind, da hun uanmeldt tropper op og ringer på døren.

– Han tager dig med i dyrehaven på sin motorcykel, og da I er kommet godt ind i skoven, slår han op med dig. Han er dog dit eneste ride home, og derfor kan du hverken lave en scene eller gå din vej, men er i stedet tvunget til at sidde tæt op af ham hele vejen hjem igen.

Dag 313 -Et ægte pragteksempel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s