Taknemmelighedsrunden #9

1. Det har lige været den 1. og ergo har jeg igen penge på min konto. Jeg kan godt lide at have penge på min konto.

2. Det er blevet sommer! Både officielt og vejrmæssigt, hvilket er fantastisk. Det er også ret varmt og svedigt, men jeg labber for det meste solen i mig.

3. I onsdags var jeg til Distortion for første gang, og det var noget så morsomt. Jeg digger totalt fester afholdt i lækkert sommervejr og hvor man med god samvittighed kan krybe i seng kl. 23, helt fuld og træt.

4. Den der redaktør, som sidste uge godt kunne lide mine ideer, har nu sagt ja til mine ideer. #følermigawesome.

5. Igår var jeg til fødselsdag hos min brors søde kæreste, som kommer fra Bogø og derfor holdt en ægte sommerfødselsdagsfest i sit barndomshjems have, som emmede af landidyl. Haven var også fyldt med gigantiske rabarber, som jeg fik lov at hive op af jorden og tage med hjem og trylle om til søde rabarberfyldte sager.

6. Jeg har endelig fået lavet mig en ordentlig eksamenslæsningsplan, og det ser faktisk ud, som om jeg godt kan nå at få puttet hele pensum ind i mit stakkels lille hoved til tiden. Så hold mig lige fast på det, okay?

Dag 306 – Distortion

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s