Fortællingen om Hvorfor Jeg Elsker At Bo Alene

Jeg flyttede hjemmefra, da jeg var 18 år gammel, og har dermed snart boet on my own i hele 9 år. (For satan da, som tiden den går) Der har dog været et par perioder, hvor jeg af forskellige grunde måtte vende hjem til mors pastagryder for en stund, og jeg har også boet i USA som au pair, været på højskole, boet sammen med to andre piger i en kort periode og så selvfølgelig sammen med Den Lyshårede Fodboldfyr. Men bortset fra alt det, så har jeg alligevel brugt det meste af de 9 år alene og i den samme lejlighed, som den jeg bor i nu, hvilket er lidt vildt, når nu jeg tænker over det.

Dag 279 – Og jeg har næsten haft dette kakkelbord i lige så lang tid også. #iwillneverletitgo

Jeg tror jeg blev ret hurtigt voksen, da jeg flyttede hjemmefra. Der er fandme mange ting, man skal finde ud af og klare, når der ikke er en mor, der gør det længere. Fx fandt jeg først som 18-årig ud af, at det en gang imellem er en god ide lige at rense afløbet i badet for hår. Og at Knorrmad ikke er rigtig mad. At man skal huske at betale husleje, hvis ikke man vil have en sur udlejer i røret og at man ikke kan tørretumble uldshorts, medmindre man alligevel har tænkt sig at tabe 15 kilo. Alle de opdagelser og sejre, som jeg oplevede i mine første år som eneboer, tror jeg har givet mig en styrke og en sikkerhed på mig selv. Og selvom jeg alt for mange gange har følt mig svag og usikker i andre apsekter af mit liv, har jeg altid vidst, at jeg havde et hjem. Og at det hjem var helt mit eget og var blevet skabt af mig selv. (Og med lidt meget hjælp fra min papfar) 

Dag 255 – Hjemme hos mig

Og selvom jeg elskede at bo sammen med Den Lyshårede Fodboldfyr, elsker jeg også virkelig at bo alene. Jeg elsker at sidde i mit lille slot og vide, at alt er mit og at jeg bestemmer. Det er en vild følelse at have et helt hjem, der er helt mit eget, og jeg nyder for det meste hvert et sekund af det. Det er fedt at kunne lade alt flyde, hvis jeg en dag har travlt, og det er mindst ligeså fedt at rydde op og nyde ordnen uden at bekymre mig om, at nogen andre roder det hele til igen, mens jeg er på arbejde. Det er vidunderligt ikke at skulle liste rundt om morgenen og at kunne slukke lyset på præcist det tidspunkt, jeg vil om aftenen. Det er lækkert at kunne invitere alle dem, jeg lyster hjem til mig uden at skulle tjekke med en anden først, og det er über nice at kunne flade ud i sofaen dagen efter og se dumme tøseserier på fulll blast. 

Nogen gange savner jeg tosomheden, dog ikke som en generel ting, men mere som en Lyshåret Fodboldfyr ting. For vi havde fået lavet os et virkelig godt slot sammen, inden det hele gik ned ad bakke. Men for det meste nyder jeg at være mig me, myself and I her i Vanløse, også selvom jeg stadig ikke har lært at reboote mit internet eller hænge ting op på væggen. Men det kommer nok.

Min forever sengekammerat, Monsieur Bamse’ ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s