Taknemmelighedsrunden #8 

1. Min uge begyndte med en meget lang arbejdsdag, som derefter blev afsluttet med den hyggeligste familiefødselsdagsmiddag, hvor jeg både nåede at få herre lækker mad og blive småtipsy sammen med fødselsdagsbarnet, som altså ikke er et barn, men min brors søde kæreste.

2. Det store stykke plastik, der i to måneder har hængt foran mine vinduer er blevet taget ned. #iseethelight

3. I onsdags lykkedes det mig at få mig et møde med en sød redaktør, som godt kunne lide mine artikelideer, hvilket jeg har levet højt på lige siden.

4. Torsdag havde jeg verdens længste dag, men det gjorde slet, slet ikke noget, da det der gjorde den ekstra lang var et møde med min seje coachinggruppe og derefter et møde med et lækkert falaffelpitabrød.

5. Jeg nåede kort at blive lidt trist over lige pludselig at kunne passe et par bukser, der altid har været lidt for store. Lige indtil jeg huskede, at jeg sidste sommer kogevaskede dem og derefter glemte alt om deres eksistens. #phew

6. I fredags inviterede jeg min søde mor på gourmetsmåkager. Og vi spiste dem allesammen.

7. I aften står den på venindenus- og hygge sammen med to af de bedste, der findes.

8. Mit indre soundtrack til denne weekend er den her sang. #høhø

Dag 301 – Småkager med den sødeste mor på Leckerbaer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s