Taknemmelighedsrunden #7

1. Jeg har i tre dage af denne uge været på coachkursus og er så ellevild af begejstring, at det har været svært at styre mig selv, når jeg har skullet fortælle om det. Der kommer også et åndssvagt begejstret indlæg om det en af de næste par dage.

2. Jeg ved godt, at jeg nærmest nævner det hver eneste gang, det er Taknemmelighedsrundetid, men fuck hvor jeg føler mig heldig, lykkelig og varm om hjertet, når jeg gang på gang oplever at have så mange fantastiske, søde, sjove, kloge og elskværdige veninder.

3. Apropos veninder, så har en veninde og jeg lige fået Verdens Bedste Ide. Og I skal nok få mere at vide snart.

4. Jeg har spist chips til aftensmad to gange i denne uge. Og jeg skammer mig slet ikke.

5. Jeg har fået en ny hoveddør. Og den er virkelig fin.

6. I tirsdags var jeg på besøg hos min altid lyttende mormor, der gav mig et digitalt sukkertermometer, fordi jeg i forbifarten en gang har sagt, at jeg godt kunne tænke mig sådan et. Karamellavning – here I come!

7. Har fundet ud af, at jeg faktisk godt kan have slik i mit skab uden at kaste det hele i hovedet på en gang. Det kræver en fejring! En flødebolle kind of fejring!

8. Går for tiden og bliver mere og mere forelsket i København. Også på trods af rejsefeber og udlængsel. Du er sgu fantastisk, København.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s