Taknemmelighedsrunden #6

1. Jeg er efterhånden blevet mere positivt stemt overfor vegetarretter og har i den sidste uge lavet hele tre gange aftensmad uden kød. #miljømalle

2. Som den eneste i verden har jeg først opdaget podcasten Serial nu, og brugte derfor hele dagen igår på at gøre rent, mens jeg lyttede til den virkelige historie om teenageren Adnan Syed, der siden 1999 har siddet inde for mordet på sin eks-kæreste. Et mord som han, ifølge journalisten bag programmet, højest sandsynligt ikke har begået. Jeg er fuldstændig tryllebundet, og må snart finde noget mere jeg kan gøre rent, så jeg ikke bare sidder og glor dumt ud i luften, mens jeg lytter til resten.

3. Har i dag været på besøg hos et styks drengeven, der nu er blevet så voksen, at han er flyttet sammen med sin kæreste og serverer banankage, når jeg kommer på besøg. #hvorblevtidenaf

4. Hele ugen har jeg nydt det gode vejr så meget, at min pande er blevet brun. Resten af mig er stadig kridhvid, men man må jo tage, hvad man kan få.

5. Min torsdag aften blev brugt på at stå i en 100 meter lang kø, blot så jeg kunne få en Dominos pizza til 1 krone. Heldigvis stod jeg der sammen med søde Linnea, som da vi 3 timer senere kastede vores hard-earned pizzaer i ansigtet, var 100 procent enig med mig i, at kø-ståning er en fantastisk måde at lære hinanden meget bedre at kende på.

6. Der er simpelthen SÅ pænt hjemme hos mig lige nu. #thankgodforpodcasts

7. Min fredag aften var fænomenal og lækker. Både fordi den blev tilbragt sammen med lækre og fænomenale damer, men også fordi vi fik fænomenal og lækker mad og vin. #optursfredag

8. Jeg har endelig fået set den der Grundtvigskirken, som alle ægte instagrammere elsker at at fotografere. Og jo, den var sgu ret flot.

Dag 290 – Instagramkirken

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s