Taknemmelighedsrunden #5

1. SOLEN SKINNER. Seriøst, har I set det der vejr?! Det er jo åndsvagt lækkert.

2. Jeg har i denne uge endnu en gang fået fyldt venindekontoen godt og grundigt op, og jeg føler mig så heldig og taknemmelig, når jeg tænker på alle de dejlige damer, som jeg har i mit liv. #girlmance

3. Jeg er single. Nogen gange føler jeg mig ikke så taknemmelig over lige præcis det faktum, men her for tiden er det ret så lækkert at være ung og fri. Ikke mindst fordi det har gjort mig endnu mere opmærksom på de førnævnte vidunderlige kvinder i mit liv.

4. Jeg har endelig fundet årsagen til at min ansigtshud de sidste par uger har lignet noget, der sad fast på en 14-årig pizzaspisende gamerdude. Og det var heldigvis ikke al den pizza, jeg har spist, men en lorte skintonic, som nu er blevet forvist fra hoffet (toiletskabet)

5. SOLEN SKINNER. Bliver lige nødt til at nævne det en gang til oven på sidste uges sneanfald.

6. Det er endelig blevet besluttet og datobestemt, at jeg skal på roadtrip med to af disse übernice fyre i USA til august. Jeg har overhovedet ikke råd til det, men altså #yolo som man siger.

7. Jeg var til crossfit i torsdags og selvom jeg til sidst lød som en med cystisk fibrose, så er der alligevel sket fremskridt. Sidste gang lød jeg fx slet ikke, som om jeg var i live længere.

8. Selvom jeg aldrig rigtigt troede det muligt, tror jeg faktisk, at jeg nåede min isgrænse i denne uge. Fed flødeis fire gange på en uge var alligevel for meget af det gode.

9. Så er det heldigt, at jeg også kan lave andre desserter. Som fx chokolade creme brulee.

Dag 282 – I dessert- og venindehimmel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s