Taknemmelighedsrunden #3

1. I mandags købte jeg seks miniflødeboller fra Summerbird for at fejre noget virkelig godt. Og jeg har stadig tre tilbage. 

2. På et tidspunkt var jeg lige ved at falde ned af trappen til Nørreport station med ansigtet først, men nåede lige akkurat at få mine ben til at makke ret. Det var pænt nice sådan ikke at slå hul i hovedet. Igen.

3. Min lille kusine på fire, som er kendt for at være en strid banan, når hun skal passes, kiggede i onsdags på mig og proklamerede nærmest lykkeligt, at vi da havde haft det rigtigt hyggeligt. Måske var det alle vingummierne der talte, men jeg tror nu på, at det var kærligheden. 

4. Da jeg var til crossfit sidst, var jeg slet ikke den, der stønnede allermest. 

5. Verdens Længste Kat og jeg hygger os gevaldigt her i Brønshøj, mens de voksne er på Mallorca. Nogen ville måske mene, at noget af det var tvangshygge, men den nogen kan heldigvis ikke tale. #winwin 

6. Jeg har fået kontakt med en long-lost-studieveninde igen, hvilket i lørdags resulterede i en nærmest Nik og Jay-agtigt seance = Noget med en køretur, en solnedgang og en masse Blå Kings. 

7. Jeg har pålægschokolade i køleskabet. Og der er stadig flere hveder i hvedeposen. #yolo 

Dag 263 – Flødebollelove

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s