Taknemmelighedsrunden #2

Det er blevet tid til nummer to af den nyopstartede Taknemmelighedsrunde! Håber at I også har ting, I er taknemmelige for?

1. Jeg er begyndt at sætte utrolig stor pris på, at jeg normalt, i en ikke-crossfit-eksisterende-verden, har helt velfungerende arme, der ikke får mig til at udbryde mærkelige gryntelyde, når jeg rækker ud efter ting (læs: nutella).

2. Om to uger får Flødebollemedbringerveninden og jeg besøg fra et styks journalistven fra England, hvilket bliver legenday-epic-awesome.

3. Denne uges Grey’s Anatomy var et to-timer langt afsnit. #lækrelægerenmasse,  #serielykke

4. Min mor og papfar skal leve luksuslivet på Mallorca, og jeg skal derfor passe Verdens Længste Kat i næste uge. I et hus. Med Have. Og opvaskemaskine. Og vinduer man kan se ud af. Og mad i køleskabet.

5. Min Veninde-Lykke-Konto er i denne weekend blevet fyldt helt op. Så fyldt, at det bliver nødt til at spredes ud over flere punkter:

6. Lækkert svin på Warpigs i Kødbyen, Comedy og derefter drinks. Og alt sammen med to af de bedsteste piger.

7. I anledning af Dronningens fødselsdag holdt jeg igår overdådig venindemiddag med to andre lækre piger, hvor der både var plads til høje grin, dans og dybe snakke.
Og vin, selvfølgelig. Der. Var. Masser. Af. Vin.

8. Venindekonto-opfyldningen er slet ikke slut endnu! Om intet mindre end fire timer skal jeg indgå i kvalitetstid med veninde nummer fem. Og noget panna cotta. #luckyme

9. Men indtil da skal jeg bare ligge på min sofa. Under et tæppe. Sammen med en anden god ven. Jeg kalder ham Netflix. #solonetflixandchill

image

Dag 261 – Og jeg skal nok også spise nogen af de her. #kagetaknemmelighed

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s