Spørgsmål Fra Amalies Verden

  • Gad vide om de fyre, der på Tinder ikke har et billede af sig selv, fordi de simpelthen er alt for vigtige til at blive genkendt, rent faktisk får likes? Jeg har sådan lyst til swipe til højre bare så jeg kan høre, hvordan det skrider frem.
  • Kunne Liberal Alliance ikke snart gøre lidt nytte og gå bort fra at fokusere på enlige forsørgere og kontanthjælpsmodtageres kontoudtog, og i stedet gøre det ulovligt for gamle mennesker at køre bil eller i det mindste selv at tanke benzin?
    Det. Går. Så. Langsomt.
  • Burde man forresten søge hjælp, hvis man bruger over halvdelen af tiden som bilist på at råbe af de andre trafikanter?
  • Når håndværksfirmaer beregner eventuelle risici ved fx stilladsarbejde, medregner de så også depressions-og selvmordsrisikoen for de beboere, der bor i de ejendomme, de pakker ind i stilladser og plastforhæng? = Jeg har ikke set solen i en måned.
  • Hvordan er det lige pludselig sket, at jeg næsten kun har jyske venner? Sådan nogen jyske venner, der hver gang en helligdag viser sig på kalenderen tager hjem til det mørke Jylland og  dermed lader deres københavnske ven alene tilbage med alt for mange karameller og ingen at dele dem med?
  • Hvornår bliver bacon for gammelt?
  • Og har Anton Bergs påskeæg altid smagt så dårligt?

 

image

Dag 234 – Spørgsmål fra hende her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s