Mit Forliste Parforhold I Popsange

Til alle søde ord, smukke dage, tårer, skrig, skænderier, kram, jublen hører der hos mig sange til. Og sådan tror jeg de fleste har det. Jeg bliver stadig ført direkte tilbage til mit teenageværelse og min første kæreste, når jeg hører Your Body Is A Wonderland eller tilbage til min højskoletid, når Xanders Det Burde Ikke Være Sådan Her spiller. Og ligesådan bliver jeg ført tilbage til mine og Den Lyshårede Fodfoldfyrs ups and downs, når jeg hører disse sange. Popsangene over mit forliste parforhold.

  • Det startede med Medina. Vi To var en rimelig god sang, når man var forelsket, men ikke helt kunne finde ud af, om de der skænderier nu også var så gode for parforholdet. Sangen tager mig stadig direkte tilbage til sol, sommerfugle i maven og overanalysering af sms’er.
  • Talk Tonight med Oasis fik mig kun til at glæde mig til endnu flere lange og forelskede nætter. Og morgener.
  • Der gik et år fra vi slog op første gang til vi blev rigtig kærester igen. Og med rigtig kærester mener jeg, at vi i det år så masser til hinanden alligevel, og det førte en gang imellem til ondt i maven, hævnsex og alt, alt for meget facebook-stalking. Derfor var L.O.C sammen med Medina en fantastisk sang, når alt jeg havde lyst til var at råbe, at han han da bare kunne skride ad helvedes til, men at han ville fortryde det, hvis han gjorde.
  • Og Anna Davids Fuck Dig fejler heller aldrig, når man er bitter og er kommet for sent op på cyklen om morgenen.
  • Men L.O.C’s egen Du Gør Mig var fantastisk, når det gik godt eller når Den Lyshårede Fodboldfyr ikke var så god til at udtrykke sine følelser, men nikkede ihærdigt, hvis sangen blev spillet.
  • Okay, mere Medina. Til mit forsvar var hun altså mere end stor i 2010-2011. Ensomsangen, især den hvor Tina Dickow sang Medinas del, var rimelig fantastisk i de øjeblikke, hvor tvivlen om, hvorvidt vi skulle blive ved med at ses, herskede.
  • Man kan ikke lave en sådan liste uden Coldplay. De bød ind med Green Eyes, der blev spillet på sommerfulgefyldte kærlighedsdage med sukker på. (psst, den passede så godt, fordi jeg jo selv har grønne øjne. Åh the feels)
  • Say Something (I’m giving up on you) med Christina Aguilera og A Great Big World er hjerteskærende ond og sand, når det hele for alvor er ved at falde fra hinanden. Jeg tuder stadig, når jeg hører den.
  • For tiden kører denne her med James Bay på repeat hos mig. Jeg havde hørt den tusind gange, før jeg virkelig lyttede efter ordene og da jeg gjorde måtte jeg lægge mig ned og tude ned i en pude. Den er alt det, som jeg har følt og stadig føler omkring mit breakup.
image

Dag 170 – Musik hjælper på alt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s