Fortællingen om At Gemme Sig I Netto

Nå. Så jeg så lige Den Lyshårede Fodboldsfyrs mor i Netto. Og løb derefter væk.
Og gemte mig. Super voksent, I know.

Og det var ikke en gang, fordi jeg ikke havde lyst til at sige hej. Hun var en ganske sød svigermor fra en ganske sød svigerfamilie, som jeg savner. Og hun er endda også så normal og uakavet, at et tilfældigt møde i Netto garanteret slet ikke ville have været underligt eller ubehageligt.

Jeg kunne bare ikke rigtig lige overskue det midt i aftensmadsovervejelserne og oven på en dag, hvor den Lyshårede Fodboldfyr i forvejen har haft sat sig ovenpå en del af min tankevirksomhed på sådan en rigtig irriterende måde.
Sådan en, der giver en (mig) lyst til at spise en hel pose chips krydret med chokoladeskildpadder. In one sitting. Noget som jeg jo ellers i skrivende stund arbejder en del på netop ikke at gøre og i sidste ende få lyst til.

Så jeg løb væk. Jeg nåede lige at gribe det glas med Dolmiosovs, jeg havde tænkt mig at kaste skødesløst ud over mine fyldte pastaer og spæne op til kassen for at betale.
Alt imens jeg bad til at hun ikke kunne genkende mig bagfra.
Og who am I kidding? De fleste mennesker (som ikke er idioter) kan sgu da godt genkende folk, de har kendt i mere i et kvarter, bagfra.

dinner

Day 173 – Hælervarerne

Men jeg nåede ud af den fordømte Netto og hjem med, hvad der lige nu nærmest føles som hælervarer, fordi det hele skete med sådan en hast og med øjnene ned i jorden.
Og nu har jeg så dårlig samvittighed. Og jeg ærgrer mig. For jeg ville jo som sagt egentlig gerne lige have sagt hej til den kvinde, som er mor til den mand, jeg har elsket i snart seks år. Og som i øvrigt er rigtig sød.

Men jeg kunne ikke. Jeg kunne ikke sige hej, for så skulle jeg jo også sige farvel.
Sådan rigtigt. Og det er sgu lidt svært.

netto

 Outfittet der fremover vil blive båret i Netto

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s