Fortællingen om Pludselig At Være To Or The Story About Going From One To Two

*** SCROLL DOWN TO READ; THE STORY ABOUT GOING FROM ONE TO TWO ***

Jeg har været alene og på egen hånd i tre og en halv måned. Jeg har for det meste gjort, hvad jeg havde lyst til præcis, når jeg havde lyst til det, spist hvad jeg ville spise, når jeg ville spise det, sovet og vågnet alene og kun talt dansk i telefonen og inde i mit eget hoved. Og så kom Anne.

aoga

Dag 140 – Fra en til to

Anne er min veninde fra journaliststudiet og vi har især gennem det sidste halvandet år udviklet et tæt venskab, hvor mad og oplevelser oftest har stået på menuen. Og så selvfølgelig bachelorskrivning.
Det var nok egentlig den, der gjorde os virkelig tætte. Ikke at vi skrev sammen, men vi sad sammen med hvert vores lange og indviklede projekt og skrev (og gloede dumt ind i skærmen), vi ringede sammen, vi brokkede os sammen og vi jublede sammen, da lortet endelig var afleveret.

Og nu er hun så her i Chiang Mai. Med mig. Og det er både skønt, sjovt, hylende morsomt, underholdende og mærkeligt. For hvis jeg ikke var vant til at være alene før, jeg tog afsted, så er jeg det godt nok nu. Og derfor tog det heller ikke mere end en to dages tid, før jeg var så ør i hovedet af al den snak vi havde snakket, at jeg lige måtte melde time-out så jeg kunne glo lidt ind i min computerskærm helt alene.
Det forstod Anne heldigvis godt.

Men udover at jeg bliver lidt ør i hovedet af lige pludselig at gå fra at være en til at være to, så nyder jeg mit venindebesøg, jeg nyder at vise hende alle de ting, jeg har opdaget og jeg nyder at dele nye ting med hende.
Og så føler jeg mig også temmelig taknemmelig for at have så god en veninde, der gider at tage hele vejen om på den anden side af jorden for at se mig. Og så endda, når jeg alligevel kommer hjem lige om lidt.

tokaffer

Dag 141 – To kopper kaffe på Chiang Mais bedste cafe

Apropos hjem, så glæder jeg mig. Sådan helt barnligt-det er min-fødselsdag-om-7,5 dag-og jeg-kan-knap-nok-sove-af -spænding-agtigt.

For jeg kan næsten ikke vente med at sætte mig op i det fly, der skal føre mig tilbage til Danmark og jeg kan næsten ikke vente med at se alle dem, som jeg holder af igen. Men samtidig så suger jeg også de sidste dråber til mig. Der er stadig så meget, som jeg føler, jeg bør se og opleve og den der tan, den kommer jo altså ikke af sig selv. (I hvertfald ikke, hvis man hedder blegfed til mellemnavn)
Så derfor prøver jeg også at slå lidt koldt vand i spændtheds- og utålmodighedsblodet. For jeg skal fandme havde det allersidste med, akkurat som jeg fik det allerførste.

Og hvad angår Anne og mig, så drager vi til bjergbyen Pai for at holde jul. Og det glæder jeg mig til. Vi skal dog først lige have overstået et meditationsretreat med nogle munke og en gong.

Fortsættelse følger….

lillatempel

Dag 143 – Min favorithimmel og mit favorittempel med min favoritfoodiebesti

The Story about going from one to two

I’ve been alone and on my own for 3 and a half months now. And for the most part I’ve been doing exactly what I felt like, when I felt like it, I’ve eaten what I wanted to eat when I wanted to eat it, slept and awoken alone and have only spoken Danish on the phone and in my head. And then along came Anne.

aoga

Day 141 – From one to two

Anne is my friend form university and we have become especially close during the last 18 months where food and thesis writing have been playing the lead role in our friendship. We are two true foodies, but I do think it was the thesis writing that made us really connect.
Not that we wrote it together though, we just sat together and wrote our long and complicated projects (and often just stared at our screens), we talked on the phone together, we complained together and we jumped up and down with joy when we finally turned that shit in together.

An now she’s here in Chiang Mai. With me. And it’s wonderful, funny, amusing and strange. If I wasn’t used to being alone before I went on this trip, I sure am now. And that’s probably why it didn’t take me more than two days before I was so exhausted from all the talking that had been going on, that I had to take a time-out to just sit and stare into my computer screen all alone.
Luckily Anne was totally understanding.

But other than the minor exhaustion from suddenly going from being one to being two I am truly enjoying the visit and I love to show her around and to experience new things with her. And I also feel really grateful that I have a friend like Anne, a friend that wants to travel across the planet to se me even though I’m actually going home in a moment.

tokaffer

Day 142 – Two cups of coffee at the best cafe in Chiang Mai

Speaking of going home – I’m so excited! Like in totally childish-it’s-my birhtday-in-only-7,5-days-and-can-barely-sleep-I’m-that-excited-way.
I can hardly wait to get on the plane that will take me home to Denmark and I can really hardly wait to see everyone that I care about again.
But at the same time I’m making an effort to take everything in.
There is still so much I feel like I should see and do, and lets face it – that tan isn’t just gonna drop by, by it self. (At least not if your middle name is pale)

And as far as Anne and I go –  we are going to Pai for christmas. And I’m really looking forward to that. We just have a meditation retreat with monks and a gong to get through and then we’re off!

To be continued…

lillatempel

Day 143 – My favorite sky and my favorite tempel with my favorite foodie besti

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s