Fortællingen om Forskellen På Drenge Og Piger Or The Story About The Difference Between Boys And Girls

*** SCROLL DOWN TO READ; THE STORY ABOUT THE DIFFERENCE BETWEEN BOYS AND GIRLS ***

Jeg har efterhånden mødt mange forskellige mennesker på min vej, og de fleste har været søde, spændende og sjove at bruge tid med. Nogen kun for en enkelt aften, andre et par dage. Jeg havde troet, at jeg på min tur ville møde nogen, som jeg ville ende med at rejse rundt sammen med.
Det skete dog kun en enkelt gang og kun i en uges tid og alle mine andre møder og bekendtskaber har derfor kun varet indtil en af os skulle videre til den næste destination.

Størstedelen af de mennesker jeg har mødt på min tur har været piger. Piger, der ligesom mig også rejser rundt alene. Og det har næsten alle gangene været fantastisk at møde andre seje hunkønsvæsener, der har begivet sig ud på egen hånd, selvom de stort set allesammen er blevet mødt med skepsis og frygt for om de nu også kunne klare det.
Møderne med dem har været sjove, pudsige og grinagtige, men først og fremmest har de fleste været dybe.

Jeg tror aldrig jeg har mødt så mange andre ligesindede på så kort tid, hvilket naturligt har ført til en masse dybe snakke om kærlighed, selvværd, forhold og ikke mindst det ikke at være i et forhold længere.
Og det har været vidunderligt. Vidunderligt at møde så mange jeg kunne dele mine tanker med og som alle vidste præcis, hvordan jeg havde det. (Her må jeg vist lige tilføje, at det altså åbenbart ikke kun er mig, der fik tanken om at tage meget langt væk med en rygsæk efter et breakup = Asien vrimler med nye singler)

Derfor kom det faktisk som en overraskelse, da jeg en aften i sidste uge mødte tre fyre, som jeg endte med at have det så morsomt med, at jeg på ingen måde savnede de dybe snakke. Faktisk var det nærmest befriende at tale om noget andet og i stedet næsten konstant fyre jokes af, som var vi fire slap-stick komikere, der hele tiden prøvede at overgå hinanden.

bjerget

Dag 136 – Skyggedyst

Vi talte skam en del om seriøse emner, om politik, om kultur og om kærlighed, med det var oftest på et mere overordnet plan, der gjorde at man snarere blev klogere i stedet for blot at blive bekræftet i, at det man føøøøler er helt okay eller at ham eks-kæresten, da virkelig også lyder som en idiot med lort på. (Ingen onde ord om Den Lyshårede Foldboldfyr, blot et eksempel på hvordan piger desværre ofte tyer til trash-talk, når grædende veninder skal opmuntres)

Under, hvad der endte med at være tre restaurantbesøg og en tur op på Thailands højeste bjerg, havde jeg det konstant så sjovt, at jeg da vi endelig sagde farvel, havde det som om, der var nogen, der havde hevet i mine kinder i tre dage i træk. Og det var dermed også med et tungt hjerte, at jeg sagde farvel til irlænderen, englænderen og amerikaneren og oprigtigt mente, at jeg håbede at vi ville se hinanden igen en dag.

De to dage jeg tilbragte med dem har været nogen af de sjoveste på min tur, og ikke kun fordi de allesammen var i besiddelse af en fremragende form for humor. Det var sjovt, morsomt og befriende at være blandt hankønsvæsener, og ikke kun på grund af det åbenlyse, men også fordi det var anderledes og det var lettere.
Det var nemt at være sammen med dem på en måde, der er svær at beskrive ordentligt uden at ty til klicheer, som at drenge ikke tænker så meget over, hvad andre tænker eller at de ikke går så meget op i detaljer eller behøver at tale alting til døde.

Så det lader jeg være med og slutter i stedet bare af med at sige, at forskellene på drenge og piger for det meste er fantastisk og at vi aldrig må glemme at holde fast i dem.
Også selvom vi er midt i kønskampe om lyserøde legekøkkener.

drengene

Amerikaneren, irlænderen og englænderen ❤

 

The Story About The Difference Between Boys and Girls 

During my trip I’ve met a lot of different people, and most of them have been nice, interesting and fun to spend time with. Some only for an evening, others for a couple of days. I had thought that I at one point would meet someone, that I would end up traveling with for a while, but that only happenend once and only for a week. All of the other friendships has only lasted until one of us went on to our next destination.

Most of the people I’ve met have been girls. Girls that like my self are traveling the world alone. And almost everyone of them have been fantastic and brilliant to meet. The friendships have been filled with fun, but first and foremost they have been filled with big talks.
I actually dont think I’ve ever met som many likeminded people in such a short period of time, which naturally have led to deep talks of love, self esteem, relationships and about not being in one anymore.

And that has been wonderful. It’s been truly wonderful to meet so many people I could share my thoughts with and who all knew exactly how I felt. (And here I think I have to add that it apparently isn’t just me that got the amazing a groundbreaking idea to go somewhere very far away after a breakup = Asia is filled with newly single people)

And that’s why I was kind of surprised when I one evening met three guys, who I ended up having so much fun with, that I in no way missed those big talks. It was actually kind of liberating to talk about something else and instead just joke around like we were all four slap-stick comedians trying to outperform each other.

bjerget

Day 136 – Playing in the shadows

We did talk about a lot af serious topics though. We covered politics, culture and even love, but it was mostly on a more overall level, that made you smarter and not just ended up confirming, that the things you are feeling is okay and that ex of yours sure does sound like a complete ass. (Not a mean reference to The Blond Haired Football Guy, just an example of how girls often resort to trash talk when crying friends need comforting)

During our time together I constantly had a blast. I laughed so hard and so often that I by the time we had to say goodbye, felt like something had been pulling at my cheeks for three days straight. It also meant that it felt truly sad to say goodbye to the American, the Irishman and the Englishman and that I actually really meant that I hoped to see them again someday.

Those two days I spend with them was some of the funniest on my trip, but not only because they all had a brilliant sense of humor. It was fun, funny and liberating to be amongst guys. And not just for the obvious reasons.

It was fun, funny and liberating because it was different and easier than it is to hang out with girls. It was easier in a way that is hard to describe without the use of cliches, like the one that guys dont think that much about what others think of them or the one that says that guys dont need to talk about e-v-e-r-y-t-h-i-n-g.

So I wont do that. Instead I will end this post with a plea. A plea that you remember that the difference between boys and girls are amazing and that you should never not hold on to them. Even when we are in the midsts of a fight between the sexes and pink play kitchens.

drengene

An American, an Irishman and an Englishman walk into a bar ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s