Du Er En Idiot Abroad Når…

  • Du forsøger i ti minutter at praje en taxa og fatter ikke, hvorfor der ikke er nogen, der stopper og hvorfor alle taxachaufførerne ryster på hovedet. Lige indtil det går op for dig, at du står på den “forkerte” side af vejbanen.
  • Du næsten råber af en stakkels Thai-informationsmedhjælper, da du for ottende gang forsøger at få ham til at forstå, hvor du gerne vil hen ved at pege på en adresse, du har printet ud. Indtil det går op for dig, at Thailand har et helt andet alfabet og at han altså ikke er komplet analfabet, men at du bare er en idiot.
  • Du er så optaget af at sørge for ikke at tippe bagover på grund af vægten af din gigantiske rygsæk, (som alle i forvejen har kommenteret) at du ikke ser hullet i fortorvet foran dig, hvilket resulterer i, at dit ene ben ender med at sidde fast i et skarpt betonhul. Foran alle dine nye rejsebuddies. 
ben

Lækkert ben, lækkert sår.

  • Du betaler 68 kroner for en mikroskopisk pakke tamponer, fordi du endnu ikke har forstået, at man skal forhandle om alting.
  • Du ligger i din seng og hører noget firbenet kravle hen over, hvad du inderligt håber er den ydre side af taget på din bungalow, da din hånd rammer noget filtret og snor-agtigt, som ligger ved din hovedpude, hvilket får dig til at springe op med et alt for tøset hvin, for derefter at opdage, at du lige er blevet skræmt fra vid og sans af dine appel høretelefoner.
  • Du glemmer at skrive dit hostels præcise adresse ned inden du begiver dig ud med dine cirka 30 kilo på ryggen, og ender derfor med næsten at sidde og græde i den stegende sol, alt imens du først forsøger dig med venlige No thank you’s til insisterende tingel-tangel-sælgere, for til sidst at give op og på dansk råbe; NEJ, JEG VIL IKKE HAVE DINE ÅNDSSVAGE SOLBRILLER, og derefter pligtskyldigt og skamfuldt køber noget mango af selvsamme tingel-tangel-sælger.
mig

Nogle gange bliver man bare så træt af sig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s