Du Er En Idiot Abroad Når…

  • Du ankommer til Hong Kong og vælger at tage en kjole på syet af stof, der minder umiskendeligt meget om det stof, som voksduge er gjort af. Du tilbringer derfor resten af den 30 grader varme dag i en mere eller mindre flydende tilstand.
sved

80 procents luftfugtighed og u-åndbart stof. Win Win.

  • I stedet for at købe en billet fra lufthavnen og ind til Hong Kong, stormer du væk fra billetkontoret med ordene; det er da alt for dyrt, du må være sindssyg, for derefter foretage en skamfuld u-vending, da det går op for dig, at prisen selvfølgelig ikke er i amerikanske dollars, men i Hong Kong dollars. Et beløb der svarer til cirka 36 sølle kroner. 
  • Du har puttet så meget lort ned i din backpacker-taske, at du er tæt på at tippe over, hver gang du tager den på. Men i stedet for at brokke dig, hvilket du alligevel ikke kan, fordi du er helt alene, messer du bare; Jeg er Cheryl Strayed, Jeg er Cheryl Strayed, alt imens du vakler frem mod dit hostel. 
  • Du næsten jubler af lykke, fordi der er gået hele fem dage og det eneste, du har mistet er din ladyshaver. Du tænker derfor, at din tendens til at miste alle dine ejendele når du bliver distræt, måske endelig er ovre. Lige indtil du ikke kan finde dit dankort.
  • Du tager på stranden og smører dig selvfølglige godt ind i solcreme. Derefter falder du i søvn i solen og bliver så forbrændt på dit ene baglår, at du ikke kan sidde ned i to dage.
av

Solcreme, min bare røv.

Fortsættes med garanti….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s